Lansering av de nya produkterna SLMsmart choklad och Body Prime!

Många spännande nyheter presenterades på Summit 2015. Den kanske allra intressantaste nyheten var lanseringen av SLMsmart choklad och att den nya produkten Body Prime kommer att finnas tillgänglig från och med januari 2016. Läs mer om dessa fantastiska produkter och prova dem själv!

Måltidsersättningen SLMsmart choklad

Tänk om din dagliga dos med choklad kunde vara bra för dig. Den nyligen lanserade måltidsersättningen SLMsmart choklad är tillverkad med helt naturliga ingredienser och innehåller samma näringsämnen som finns i måltidsersättningen med vaniljsmak. Chokladsmaken ger dig ytterligare möjligheter att skapa läckra måltider samtidigt som du når dina målsättningar gällande din vikt.

Gör det enkelt att äta på rätt sätt och nå din idealvikt med Synergys måltidsersättning SLMsmart choklad. Den här näringsrika shaken ger dig både choklad och smarta kalorier. Du kommer att se fram emot varje måltid.


FÖRDELAR
  • Består av en välbalanserad blandning av kolhydrater, fetter och proteiner, vilket ger dig rätt mängd energi, när som helst på dagen
  • Ger dig en mättnadskänsla i flera timmar 
  • Innehåller vassle-, soja- och kaseinproteiner som stöder utveckling av välskapta muskler
  • Innehåller fruktsocker som håller kroppens blodsocker på en jämn nivå jämfört med andra livsmedel som innehåller sakaros eller glukos 
NYCKELINGREDIENSER

Proteinblandning
Måltidsersättningen SLMsmart innehåller tre olika typer av protein: vassle, soja och kasein. Proteiner bidrar till att växa och bibehålla muskelmassa. Aminosyrorna från vassle tas upp av blodet nästan omedelbart efter förtäring. Efter vassle tas aminosyrorna från sojaproteiner och kaseinprotein upp. Dessa kraftfulla ingredienser stillar dina behov och gör dig redo för dagen.

Energiblandning
De hälsosamma kolhydrater och fetter som ingår i måltidsersättningen SLMsmart sätter fart på din ämnesomsättning och ger dig den energi som du behöver för att klara livets alla krav. Maltodextrin, rapsolja och solrosolja är några av ingredienserna som hjälper dig bibehålla din energinivå och mättnadskänsla, samtidigt som du uppnår din idealvikt.

Vitaminer och mineraler
Eftersom måltidsersättningen SLMsmart innehåller de viktiga näringsämnen som ingår i en välbalanserad måltid, inklusive kalcium, kalium och B-vitaminer, är den ett effektivt alternativ som frukost, lunch eller middag.

KLICKA HÄR för att läsa faktabladet om måltidsersättningen SLMsmart choklad
KLICKA HÄR för den nya prislistan

Body Prime

Den första produkt som Synergy har tagit fram och testat på Hughes Center for Research and Development kommer att finnas tillgänglig från och med januari 2016!

Alla deltagare på Summit 2015 fick chansen att köpa produkten under en begränsad tid. Förbered dig inför den officiella lanseringen av Body Prime genom att läsa på om produkten, och om du var en av de lyckligt lottade som köpte produkten under Summit kan du prova den själv och på så sätt dela den med andra på ett effektivt sätt.

Body Prime har testats på en grupp frivilliga individer som använde produkten och rapporterade sina resultat till Synergys rådgivande styrelse för medicin och vetenskap. Tack vare de otroliga möjligheter som Hughes Center erbjuder har Body Primes nya och unika formel utvecklats särskilt för den europeiska marknaden!

Vad är Body Prime?

Body Prime förbereder din kropp för en hälsosam rutin, oavsett om du precis har satt igång eller om du känner att din nuvarande rutin inte ger tillräckligt mycket. Produkten innehåller magnesium, ett ämne som bidrar till en normal och effektiv ämnesomsättning och en hälsosam elektrolytbalans. På så sätt gör du kroppen redo för ditt nya hälsoprogram. Body Prime är en effektiv produkt som fungerar successivt. Större delen av en dos består av äppelpektin och ett pulver tillverkat av katrinplommon. Med andra ord handlar det om en mild formel som är tillverkad med välbeprövade ingredienser.

KLICKA HÄR för att läsa faktabladet om Body Prime

CONVERSATION

Instagram

Follow Us