Mottagare av 2015 års Legacy Awards!

Varje år nomineras teammedlemmar till Synergys uppskattade och högt eftertraktade Legacy Awards. Tre utmärkelsekategorier presenterades – Will Martin Hope of Synergy Award, Dan Higginson Humanitarian Award och Foundation of Excellence Award.

WILL MARTIN HOPE OF SYNERGY AWARD

"Den här utmärkelsen delas ut till teammedlemmar som har en unik och inspirerande historia som inkluderar Synergy-produkter, företagande eller hälsa."

Roman Robeczko

Roman är en av Polens mest motiverade teammedlemmar. Han gör allt för att hjälpa sitt team och han förstår vad de behöver för att lyckas. Roman är en före detta major inom den polska armén och hans militära erfarenhet har hjälpt honom bli en suverän ledare inom Synergy.

Team EBALI – Bostjan Pilej & Irena Kladivar

Det här äkta paret har visat sina ledarskapsfärdigheter från allra första början. De har till och med investerat i personliga utvecklingsutbildningar för att bli bättre ledare för sitt team. Det är mycket tack vare Bostjan och Irenas hårda arbete som Synergy existerar i Slovenien idag. Paret deltar på i stort sett alla evenemang och utbildningar som Synergy anordnar eftersom de anser att dessa lägger grunden för en framgångsrik verksamhet. De deltog nyligen på Team Manager Academy för tredje året i rad, och de är på god väg att kvalificera sig för Legacy Retreat.


Helena Hemming

Helena hade de bästa resultaten i hela Finland i kampanjen Race for Rome, och hon kvalificerade sig för SLM 10 Club under båda kampanjerna. Hon brinner för SLMsmart-programmet och har hjälpt många människor nå sina målsättningar med produkterna. Hon hjälper alla hon träffar och har alla de kvaliteter som krävs för att bli framgångsrik med Synergy.

Jens Tamlagsrønning

Jens stora styrkor är integritet och lojalitet. Han har en mycket hög moral och är en av Synergys mest pålitliga personer. Jens kan beskrivas som ett kontrollfreak, men i en positiv bemärkelse. Han är organiserad, noggrann och lämnar ingenting åt slumpen. Han ringer hellre sin sponsor lite för ofta än alldeles för sällan. Jens imponerande presentationer är de bästa på marknaden idag.


Linnéa Byrkjeland

Linnéa har inte arbetat med Synergy länge, men hon är redan en förebild för alla hon arbetar med. Hon har brottats med en hel del motgångar, men trots detta har hon aldrig gett upp och hon fortsätter framåt med en positiv attityd. Hon har potential att bli en förebild som ledare, och genom att hjälpa människor runt omkring sig att leva hälsosamma liv kommer hon att fortsätta ha en positiv inverkan.

DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

"Den här utmärkelsen delas ut till teammedlemmar som gjort enastående filantropiska insatser, både inom och utanför Synergy WorldWide."

Claudio Luongo

Claudio är en ledare som förstår vilken tur han har haft i livet. Därför tycker han att det är viktigt att försöka ge tillbaka så mycket som möjligt. Han började arbeta med Synergy för att skapa bestående framgångar och har sedan dess tagit sig an projekt som hjälper mindre lyckligt lottade personer, samtidigt som han delar Synergys möjligheter med dem. Med egna medel organiserade Claudio ett evenemang för att samla in pengar för det Italienska riksförbundet mot neuroblastom, en organisation som hjälper unga barn som drabbas av en aggressiv typ av cancer. Istället för att anordna evenemanget under sitt eget namn gav han äran till Synergy WorldWide.

FOUNDATION OF EXCELLENCE AWARD

"Den här utmärkelsen delas ut till teammedlemmar som på ett enastående sätt har bidragit till Synergy WorldWides verksamhet."

Stella O’Shea

Stella är ett typexempel på vad det innebär att vara ett utmärkt stöd för både sitt eget team och andra teammedlemmar. Hon är alltid tillgänglig och hjälper andra genom presentationer och utbildningar. Under 2015 skapade hon utbildningsprogrammet Getting Started, ett program som nu erbjuds alla teammedlemmar i Storbritannien och Irland. Under det senaste året har hon överträffat alla förväntningar och Storbritannien är mycket starkare tack vare hennes hårda arbete.

Anna-Maija & Hannu Kreivi

Det här paret bestämde sig för nå hela vägen till toppen med Synergy WorldWide. De har varit otroligt målmedvetna och har arbetat stenhårt, samtidigt som de har hjälp det egna teamet. De reser väldigt mycket över hela Finland för att sprida Synergys vision, och de har anordnat många värdefulla utbildningar för sitt team – hela tiden med framgång som den ultimata målsättningen.


Anne Katrine Skilbreid

Anne Katrine är en person som jobbar hårt och aldrig ger upp. Hon är pålitlig och konsekvent och följer alltid upp med personerna i sin leverantörskedja. Hon lever efter mottot ”hjälp andra när det går bra, och ta hjälp av andra när det går dåligt”. Hon arbetade tidigare som sjuksköterska men är nu helt fokuserad på sin Synergy-verksamhet.

Maurizio Biasci

Maurizio har arbetat med nätverksmarknadsföring i mer än 20 år, men har inga planer på att pensionera sig. När han fyllde 60 bestämde han sig för att börja på ett nytt kapitel i livet. Synergy representerar Maurizios livsfilosofi och därför har han investerat sin själ i företaget, och under de senaste sex månaderna har han sett sin verksamhet växa stadigt. Han blev utnämnd till Team Director inom fem månader och viktigast av allt – han har hittat ett lojalt team som respekterar honom. Hans prestationer är baserade på hårt arbete, tron på Synergys vision och ett ständigt leende.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us