Ta stegen mot Elite Honors och spåra dem i Pulse

I och med lanseringen av Elite Honors har vi skapat ett användarvänligt spårningssystem direkt på kontrollpanelen i Pulse. När du loggar in på Pulse kommer du att se en ny funktion som hjälper dig att hålla koll på din kvalificering och samtidigt maximera Synergys potential.

Här följer ett par saker som kan vara bra att veta angående den nya funktionen:

  1. Klicka på knappen Läs mer (Learn More) längst upp i det högra hörnet för att visa faktabladet och kalkylbladet för Elite Honors. I det här dokumentet står allt det du behöver veta om hur du kvalificerar dig för Elite Honors.
    • Kom ihåg! Du behöver 600 CV i TC1 för att kvalificera dig.
  2. Aktiveringsstapeln visar hur pass stor volym för nya distributörer du har samlat ihop under den aktuella månaden.
    • Kom ihåg! Du behöver en aktiveringsvolym på 200 CV för att kvalificera dig.
  3. Kommer snart: Stapeln Go Elite Bonus visar hur många personligt sponsrade teammedlemmar som kvalificerat sig för Elite Honors – såväl dina nya som gamla teammedlemmar. Den här stapeln visar även bonusbeloppet som du kommer att tjäna nästa gång din provision betalas ut, samt hur många kvalificerade teammedlemmar du har sponsrat.
  4. Har du en aktiv mall för automatisk leverans? Modulen längst ner till vänster kan bekräfta detta.
  5. Om du uppfyller kraven och fortsätter att kvalificera dig för Elite Honors kommer antalet kvalificerade månader att öka i modulen längst ner till höger.
  6. Slutligen, har du kvalificerat dig för Elite Honors den här månaden? Du ser svaret längst upp till höger. Antingen ser du en grön ruta bredvid ordet ”Yes”, eller så ser du en röd ruta bredvid ordet ”No”. På så sätt behöver du aldrig undra hur det går.
Lycka till med kvalificeringen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us