Spotlight: Berit Reaver, Team Manager

Även om Berit Reaver gick med i Synergy redan 2008 var det inte förrän 2013 som hon beslöt sig för att börja arbeta med det på heltid. Berit var redo att dela Synergys fördelar med alla omkring sig tack vare produkternas höga kvalitet och den hållbara affärs- och kompensationsplanen. Hon skapade ett dedikerat och omtänksamt team och tillsammans satte de Million Dollar Club som mål. Det var vid den här tidpunkten som Berit insåg hur viktig en stark och stöttande teamdynamik var, en annan aspekt av Synergy WorldWide som hon tycker mycket om. 

”Jag gillar verkligen att vi i Synergy kan fokusera på att hjälpa den nya personen och att vi blir belönade för det” säger Berit. ”Det är en sådan glädje att hjälpa någon annan att lyckas med sin hälsa och ekonomi. Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa andra att lyckas på alla nivåer, men förut var det ofta på egen bekostnad. Med Synergy har jag börjat på ett nytt kapitel. Nu blir jag hela tiden omhändertagen medan jag hjälper andra att lyckas.”

För att kunna skapa en stark grund lärde Berit sitt team att fokusera på att skapa sina downlines genom kopiering. Hennes mål är att se till att hennes teammedlemmar åtminstone kan få sina produkter gratis, vilket ökar moralen och låter dem leva ett sunt och lyckligt liv. Även om hon har upplevt framgång i sin verksamhet är hennes passion att kunna arbeta tillsammans med teammedlemmar som delar hennes önskan att förbättra människors liv genom Synergys möjligheter och produkter.


När Berit bevittnade expansionen av Europas produktlinje och genomförde rundturen av Hughes Center for Research and Innovation fick hon det lyft hon behövde för att nå nivån Team Manager. Hon är ivrig att fortsätta i samma fart som hon uppnådde vid Summit 2015 och ser fram emot att nå ännu fler milstolpar före Summit 2016 i Wien.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us