Datum fastställda för Team Manager Academy 2016!

Bestäm dig redan nu för att delta i 2015 års Team Manager Academy den 16-19 juni!


Team Manager Academy 2016 kommer att hållas 16–19 juni på Interalpen Hotel i Tyrolen, en stad som ligger inbäddad i de österrikiska Alperna. Här kommer du att få uppleva Österrikes naturskönhet samtidigt som du får personlig ledarutbildning som kommer att få din Synergy-verksamhet att blomstra.

För att kvalificera dig för Team Manager Academy måste du:

1. Avancera till Team Manager för första gången mellan juni 2015 och maj 2016, ELLER
2. Som sponsor behålla Team Manager-titeln åtminstone en gång mellan juni 2015 och maj 2016 och få en personligt sponsrad teammedlem att kvalificera sig för Team Manager Academy, ELLER
3. Uppnå en högre ranking än din tidigare högsta ranking om du deltog vid Team Manager Academy 2015.

Team Manager Academy inleds med en utsökt välkomstmiddag. Följande dag kommer alla teammedlemmar att få inspirerande utbildning från Synergys ledare och andra företagsgäster. Dessutom kommer deltagare att få vara med om aktiviteter som bygger laganda och förbättrar deras ledarskapsfärdigheter. Det är en perfekt miljö för att träffa både gamla och nya vänner. Vi avslutar med en underbar middag för att fira en givande helg.  

Klicka här för att se TMA 2015 video

Vi hoppas att dussintals nya kvalificerade personer kommer att delta i årets Team Manager Academy och göra det till det största hittills.

Vi ser fram emot att träffa dig i Österrike!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us