Ny gruppchef: Oliver Staudenmann

Med erfarenhet som svetsinspektör, teknolog och ingenjör är Oliver Stadenmann en utmärkt hantverkare och värdefull gruppmedlem. Synergy är glada över att ha en hårt arbetande gruppmedlem som Oliver. Han är Europas nyaste gruppchef och är en stor förespråkare för ProArgi-9+, tack vare den stora inverkan det har haft på hans hälsa.

Han föddes i Schweiz och växte upp i Norge men bor för närvarande i Brasilien och reser runt världen för att arbeta på olika stora byggnadsprojekt. Sist reste han till Angola för att arbeta på världens största undervattensprojekt – konstruktionen av en struktur 1 500 meter under vattenytan, en utmaning han inte kunde tacka nej till.

Trots många framgångar i arbetet började Oliver lära sig mer om nätverksmarknadsföring 2003 och gick med i ett direktförsäljningsföretag från 2004–2007. Han fortsatte att studera olika företags kompensationsplaner men var mest upptagen med att fokusera på de mål han hade inom svetsning. Medan han fortfarande jobbade för fullt på sitt vanliga jobb introducerade hans vän och sponsor Martin Østvang honom för Synergy 2009. Men det var inte förrän 2014, efter att ha haft svåra hälsoproblem, som han återupptäckte ProARgi-9+ och började utveckla sin Synergy-verksamhet.

”ProArgi-9+ räddade min karriär och hälsa”, säger Oliver. ”Produkternas höga kvalitet, företagets goda rykte och meritlista, samt de unika belöningar som kompensationsplanen erbjuder, är alla orsaker till att Synergy är rätta företaget för mig”.

När han nu uppnått gruppchefsnivå är Oliver övertygad om att Synergys belöningsstruktur fungerar, eftersom den ställer upp mål. Han är också övertygad om att Elite Honors affärsmodell är formeln för att skapa en stadig grund, och slutligen långsiktig framgång. Han sponsrar för närvarande fem Elite Honors-kvalificerade.

Olivers filosofi om framgång är att ha drömmar, sätta upp mål, göra planer och hålla sig till planerna. Planen kan ändras, men målet bör alltid vara detsamma. Han sade att han lever enligt det kända citatet ”Ett misslyckande att planera är en plan att misslyckas”.

”Jag är stolt över prestationen eftersom jag vet att jag har hjälpt många personer uppnå bättre hälsa och livsstil samtidigt”, säger Oliver. ”Mitt största mål med min grupp är att hjälpa miljontals människor – speciellt i Sydamerika – så att de kan uppnå samma förbättringar i sina liv”.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us