Elite Honors i fokusProgrammet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under september kvalificerade sig 330 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 330 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors!

Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:

Halldor Kolbeins, Island
"Mitt team har verkligen blivit motiverat av Elite Honors-programmet. Jag tycker om att förklara systemet för nya teammedlemmar och visa dem hur de kan bygga upp en framgångsrik verksamhet på lång sikt. På kort sikt är det dessutom jättebra att få kontantbonusar som en belöning för att man expanderar verksamheten och arbetar tillsammans för att skapa framgångar. Mitt team gillar verkligen Elite Honors!"

Harm-Aike Hollmann, Tyskland
"Elite Honors är ett jätteviktigt verktyg som gör det enklare att etablera en stabil verksamhet och skapa långsiktiga framgångar. Programmet ger ett incitament för nya teammedlemmar att snabbt bygga upp sina verksamheter, och det hjälper mer rutinerade teammedlemmar att utöka sin kundbas. Genom att kunderna upplever positiva resultat med produkter som anpassats för dem skapar vi starka relationer mellan kunderna och teammedlemmarna."

Tina Fleming, Irland
"Med hjälp av Elite Honors blir vi belönade för att fokusera på vår kundbas, något som ger våra kunder möjligheten att ta hand om sin egen hälsa, samtidigt som de får support från en teammedlem/sponsor som kan hjälpa dem på vägen. Jag har arbetat med hälsa och sjukvård i över 20 år och den här modellen är helt logisk för mig. Vi tar hand om människor genom en helhetslösning som fokuserar på vad som är bäst för dem, istället för att bara tänka på oss själva och våra egna behov av att expandera våra verksamheter. Elite Honors-systemet ger mig ett konkret mål och motiverar mig att bli ännu mer framgångsrik. Jag vill känna att jag gör skillnad för varje kund, så att jag verkligen kan skapa bestående framgångar."

Klicka här för att se vad som krävs för att kvalificera sig för Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us