Elite Honors i fokus


Programmet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under september kvalificerade sig 330 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 330 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors!

Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:

Bostjan Pilej och Irena Kladivar, Team Director, Slovenien

”Elite Honors-programmet lanserades vid precis rätt tidpunkt. Det är ett välorganiserat system som genom att lägga fokus på kundnöjdhet och teamsupport säkerställer långsiktiga framgångar för både ditt team och din verksamhet. När du har värvat en ny kund är det viktigt att behålla kunden, och Elite Honors-systemet hjälper dig utveckla de färdigheter du behöver för att etablera genuina relationer med dina kunder samtidigt som du expanderar din verksamhet. Du får de verktyg du behöver för att presentera meningsfulla hälsolösningar för dina kunder, samtidigt som du bygger upp din verksamhet. Genom att kvalificera dig för Elite Honors stärker du de färdigheter som är avgörande för långsiktiga framgångar.”

Susanne och Andreas Willhöft, Team Leaders, Tyskland

”Elite Honors har blivit en jättebra morot för vårt team eftersom alla teammedlemmar arbetar tillsammans för att nå ett gemensamt mål. Tillsammans marknadsför vi vår verksamhet med hjälp av sociala medier, konferenssamtal, uppföljningar, reklamblad och informella möten. Den här processen har gjort teamet starkare och bättre och den har även förbättrat våra individuella verksamheter. Nya teammedlemmar lär sig hur man bygger en stabil grund för framtida framgångar, medan mer erfarna teammedlemmar fortsätter att expandera sina verksamheter på ett smart sätt.”

Hans Svärd, Team Manager, Sverige

”Programmet Elite Honors har hjälpt mig att bli en bättre ledare för mitt team. Eftersom jag nu har tydliga mål att arbeta mot har jag hjälpt mitt team att bli mer fokuserat.  Att kvalificera sig för Elite Honors är något som inspirerar och det är ett fantastiskt mål att sträva mot, oavsett hur länge du har arbetat med företaget. Elite Honors-systemet har hjälpt mig att utöka min verksamhet, så jag har kunnat föregå med gott exempel samtidigt som jag har hjälpt mina teammedlemmar att utveckla sina verksamheter.”

Klicka här för att se vad som krävs för att kvalificera sig för Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us