5 Star Legacy påverkar situationen i BaliSynergys välgörenhetspartner 5 Star Legacy Foundation, har haft fullt upp i sommar! Nyligen reste stiftelsens grundare inklusive Triple Presidential Executive Mark Comer till Bali i Indonesien för att ge bostadsområden, skolor och andra institutioner de förnödenheter de behöver för att utvecklas.

Först donerade Mark och några Synergy-teammedlemmar som bor på Bali, 85 par skor och strumpor till elever på SDN 02, en grundskola i byn Buahan. Under besöket tillhandahöll 5 Star Legacy även mjölk och kakor till hungriga spädbarn och kaffe till byns äldre innevånare.

Stiftelsen åkte sedan till Dria Raba, en social institution för blinda barn. Där levererade man mat samt gav institutionen en monetär donation som hade samlats in under 5 Star Legacy Challenge som hölls i Jakarta och Bali för Syngergy-teammedlemmar.

En särskild middag arrangerades även i Dria Raba. Mark bjöd in kvalificerade teammedlemmar från Bali och elever och personal från Dria Raba, för att dela en måltid som tillhandahållits av 5 Star Legacy Foundation.

Synergy är stolta över att kunna stödja 5 Star Legacy Foundation och dess ansträngningar att avskaffa fattigdomen i mindre gynnade delar av världen. Gå till 5 Star Legacys webbsida där du kan läsa om kommande evenemang och donera till ändamålet.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us