Höjdpunkter för Elite Honors


Vårt Elite Honors-program fortsätter att ta fart, och våra teammedlemmar har kunnat bygga upp ännu starkare verksamheter genom att definiera sina mål för varje månad.

Under juni månad kvalificerade sig 383 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det innebär att minst 383 nya distributörer rekryterades och över 1 000 kunder fastnade för Synergys produkter. Teammedlemmar som blir Elite Honors-kvalificerade har upptäckt att Elite Honors-modellen är precis vad deras verksamheter har saknat.

Stort grattis till alla som har nått framgång genom Elite Honors hittills! Här kommer några insikter från tre av våra Elite Honors-medlemmar om deras framgångar med systemet:

Liz James, Storbritannien
Åttafaldig Elite Honors

Liz James, som kvalificerats för Elite Honors hela åtta gånger, har med sin positiva attityd, sitt brinnande intresse för att hjälpa andra och sin starka arbetsmoral, funnit sin idealiska nisch med Synergy WorldWide. Nätverksmarknadsföring är ett relativt nytt koncept för Liz. Hennes villighet att lära sig och förbättra sina kunskaper får henne emellertid att stiga upp varje dag med fast beslutsamhet att göra positiv skillnad.

Liz har imponerats av Synergys integritet som företag. Hon säger att arbeta med Synergy ger henne en rolig och trevlig arbetsmiljö som hjälper henne att förändra liv på ett positivt sätt, och användningen av Elite Honors har uppmuntrat henne att göra ännu större positiv skillnad för andra.

”Elite Honors har utan tvekan hjälpt mig att föregå med gott exempel”, säger Liz. ”Jag är engagerad i mina teammedlemmars framgång och jag tror att om jag konsekvent banar vägen, hjälper jag dem att bli mer fokuserade, säkra på sig själva och motiverade att nå sina egna mål.”

Jolanta Nalewaj, Polen
Sjufaldig Elite Honors

Phytolifes hälsofördelar var det som först lockade Jolanta till Synergy, och innan hon visste ordet av använde både hon och hennes familj varenda Synergyprodukt regelbundet. Jolanta har alltid gillat att träffa nya människor och därför är Synergy perfekt för henne.

Som medlem i Elite Honors Club tror Jolanta på Elite Honors-systemet eftersom det påverkar teammedlemmarna att sporra sig själva till framgång.

”Elite Honors hjälper verkligen till att förbättra verksamhetens regelbundenhet, vilket är viktigt i den här branschen”, säger hon.

Teresa Karczmarczyk, Polen
Sexfaldig Elite Honors

Teresa påbörjade sitt första nätverksmarknadsföringsäventyr för 25 år sedan och var väldigt stolt över att gå med i Synergy. Teresa, som nu är sexfaldig Elite Honors, är övertygad om Synergys framtid och entusiastisk över att vara del av något som är större än henne själv och som kan hjälpa så många.

Teresa tror helt och fullt på Elite Honors, och litar fullständigt på systemet och de möjligheter det ger de teammedlemmar som är beredda att arbeta hårt.

”Det var väldigt enkelt för mig att kvalificeras för Elite Honors”, säger Teresa. ”Som företag har vi exceptionella produkter till mycket bra priser, och får verkligen lön för mödan när vi lägger ner det arbete som krävs på våra verksamheter. Att kvalificeras för Elite Honors är inte svårt när vi får vara del av något så fantastiskt.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us