BRONZE CAMP I ÖSTERSUND, 20 AUGUSTI 2016!Om din högst uppnådda titel är minst star eller högre hoppas vi att att du kommer till Östersund på lördag den den 20 augusti 2016, för årets andra Bronze Camp i Sverige!

VAD ÄR BRONZE CAMP?

Genom att närvara på vårt Bronze Camp kommer du att få de redskap du behöver för att kunna uppnå nästa nivå av framgång i din Synergy-verksamhet genom att växa och stärka upp ditt säljteam.

DETALJER:

Var: Clarion Hotel Grand Östersund
När: 20 augusti, 2016
Tid: 10.00 -17:00
Avgift: Gratis för alla distributörer (lunch på egen hand, hotellet serverar brunch)
Behörighetskrav: Star eller högre eller EHC kvalificerad 1 gång.

Synergys VD för Skandinavien, Benjamin Clarholm Anton kommer att hålla i denna roliga, men samtidigt krävande workshop. Du kommer bland annat lära dig om föredrags- och presentationsteknik och konsten att bygga upp och leverera en presentation som väcker nyfikenhet för din Synergy-verksamhet.

Under denna workshop kommer distributörer att arbeta både individuellt och I grupp för att lösa specifika uppgifter. När uppgiften är avklarad kommer resultatet att presenteras för gruppen. Den här övningen kommer att lära deltagarna nya tekniker och förmågor att applicera i sitt dagliga arbete omgående efter avslutad kurs.

REGISTRERA DIG HÄR!

(Sista dagen för registrering är 12 augusti 2016.)

CONVERSATION

Instagram

Follow Us