Alla är inbjudna till Leadership Power Training!


Alla Synergy Europa´s distributörer uppmuntras att delta i Leadership Power Training den 2-4 december vid World Trade Center i Barcelona! Eventet är inte bara till för de som är kvalificerade. Eventet är öppet och gratis för alla! Vi ser fram emot att få ta del av det första officiella event som någonsin arrangerats på Synergy´s högkvarter tillsammans med var och en av er.

DU HAR FRAM TILL OCH MED DEN 31 OKTOBER på dig att kvalificera till förmåner på eventet, så som fria flygresor upp till ett värde av €250, boende och inbjudan till VIP-middag. De distributörer som inte kvalificerar sig till några event-förmåner får själva stå för utgifter för resa och boende. Registreringen är öppen till och med den 1 december!

VARFÖR BÖR MAN DELTA?


Kom för att lära dig alla konster och knep för ett nytt dubbleringssystem som kommer att ge dig den struktur din verksamhet behöver. Dessutom kommer vi att ha rankbaserade mindre möten som inriktar sig på dina individuella färdigheter och din erfarenhet i branschen.

KVALIFICERADE TEAMMEDLEMMAR


Teammedlemmar som uppfyller de specificerade kvalifikationerna mellan den 1 juli och 31 oktober, 2016, kommer att få en särskild inbjudan till evenemanget och få möjligheten att tjäna in flygresan, hotell och mycket mer, baserat på sina prestationer. En registreringslänk till evenemanget kommer att ingå i de kvalificerade teammedlemmarnas inbjudningar.


KLICKA HÄR för mer detaljer om hur man kvalificera dig till detta event.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us