SYNERGY EUROPAS LTO PURIFY KIT


Deltagarna under Summit 2016 hade privilegiet att kunna beställa det tidsbegränsade Purify-Kit –erbjudandet i Wien. Detta paket är liknar det paket som kommer att lanseras i framtiden som en del av det nya produktsystemet Elite Health.

VARFÖR PURIFY?


Purify är början på din resa mot Elite Health. Elite Health är möjligt, och en balanserad mikrobiom är nyckeln till att uppnå just detta. Näringsfattig mat, stress och en stillasittande livsstil gör att dina mikrobiomer tar skada. Dessa skadliga omständigheter resulterar i en ohälsosam balans mellan de goda och dåliga bakterierna, vilket slutgiltigen påverkar kroppens samtliga system. Ett obalanserat mikrobiom behöver renas.

PURIFY KIT


Ett Purify Kit innehåller en veckoförbrukning av kliniskt framtagen näring för ditt mikrobiom. Använd dessa noggrant framställda tillskott och följ den rekommenderade måltidsplanen när du påbörjar din resa mot Elite Health.

  1. BIOME DT är ett innovativt kosttillskott som innehåller zink, glutamin, psylliumfrön växtextrakt, pilver och frön.
  2. BIOME SHAKE är rikt på vegetabiliskt protein med livsviktiga vitaminer och mineraler. 
  3. BIOME ACTIVES är en innovativ formula med levande probiotisk bakteriekultur och inulin, en välgörande stam av probiotiska bakterier som främjar dina tarmar.
  4. BODY PRIME innehåller en unik blandning av magnesium, äppelpektin och katrinplommonpulver.
  5. PROARGI-9+ är en patentskyddad formula som innehåller l-arginin samt fem livsnödvändiga vitaminer för ökad övergripande prestationsförmåga.

För fullständig information avseende dosering, rekommenderat intag och Purify-Kit riktlinjer för kosthållning, läs manualen i länken nedan.VIKTIGT: Efter slutfört Purify-program, vänligen hänvisa till manualen för produktanvändning. Produktetiketterna förespråkar användning på lång sikt och inte 7-dagarsprogrammet. Vid eventuella frågor vänligen kontakta kundservice.  

Genom att fullfölja Synergy’s Purify-steg kommer du att öppna dörren till nästa fas i Elite Health där du kommer uppleva en konkret och bestående förändring av din hälsa och ditt liv.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us