Upptäck BETA-versionen av Synergy´s NYA webbplats!


Funktionalitet, användbarhet, interaktivitet och estetik är några av de aspekter som förbättrats på Synergy´s nya webbplats. Innan den officiella lansering vill vi ge Er möjligheten att bekanta Er med webbplatsens nya utseende och funktioner.

En BETA-version av den nya webbplatsen finns nu tillgänglig fram till dess att den nya officiellt lanseras! Upptäck den förenklade registrerings och köpprocessen för att förstå hur dessa nya funktioner kommer att förbättra dina och dina framtida kunders upplevelse av webbplatsen.


Vänligen notera att BETA-versionen är skapad enbart i testsyfte. Sidan kommer att hjälpa oss samla feedback och kontinuerligt förbättra användarvänligheten fram tills den officiella lanseringen. All aktivitet på BETA-versionen som placerade ordrar och registreringar kommer inte att sparas. Riktiga ordrar och registreringar måste även fortsättningsvis göras genom Synergyworldwide.com.

Du kan också se fram emot:
  1. NEW Pulse 
  2. NEW replicated websites

Vi hoppas att du kommer trivas med din upplevelse av vad som kommer att bli Synergy WorldWide´s nya och förbättrade webbplats.CONVERSATION

Instagram

Follow Us