NY TEAM DIRECTOR: KIM BRADLEY


Bara dagar innan Summit 2016 i Wien uppnådde Kim Bradley från England titeln Team Director och Synergy kunde stolt välkomna henne upp på scenen för att gratulera henne. Förutom utmärkelsen för att ha nått Team Director fick Kim till sin stora förvåning även mottaga Foundation of Excellence Award som ett bevis för hennes enastående ledaregenskaper i England.

Kim´s team visste hur nära hon var att uppnå Team Director och pressade sina försäljningssiffror under september för att hjälpa henne nå titeln. Hennes team´s vilja att hjälpa henne bevisar att teamet inte bara består av kollegor utan även nära vänner. Kim berättar att hon känner stor ödmjukhet inför sitt teams ansträngningar å hennes vägnar.

Innan hon började hos Synergy jobbade Kim inom hälsoindustrin som livsstilscoach. De erfarenheter hon fick inom sitt arbete kunde hon enkelt applicera även på sin affärsverksamhet inom Synergy där hon utbildat dussintals distributörer och hjälpt mist lika många till en hälsosammare livsstil.

Kim har i många arbetat för att skapa ett beslutsamt och målmedvetet team med en utvecklad kommunikation. Hon har skapat tydliga rutiner för kommunikation och använder sig bland annat av WhatsApp, Facebook och telefonkonferenser för att säkerställa att alla i teamet hålls uppdaterade. Denna konstanta kommunikation skapar en familjär atmosfär och en samhörighet. Samtliga medlemmar i hennes team får lika mycket uppmärksamhet och tid. Hennes team är välutbildat och fokuserat på att kvalificera sig för Elite Honors varje månad. För tillfället så testar teamet Synergys nya Purify-Kit, så att de är väl förberedda inför den officiella lanseringen. Teamets passion för Synergy och tillförsikt inför framtiden kan till stor del tillskrivas Kims entusiasm, organisation och unika ledaregenskaper.

"Redan tidigt i min Synergy-karriär insåg jag att för att lyckas krävs det en hållbar vision för teamet som helhet, men även för varje individ i teamet,” säger Kim. “Man kan tappa självförtroende och tveka på sin egen förmåga, men då behövs det någon att luta sig mot, någon som alltid finns där för dem som tror på deras förmåga att lyckas. Redan tidigt bestämde jag mig för att vara den personen, och nu har jag ett helt team som delar denna starka vision."

Ett av de bästa råd Kim fått var från Diamond Executive Bart Woodcook, som sa till henne att sprida vidare positivt skvaller. Skvaller ses ju ofta som något negativt, men Kim skvallrar om sina kollegors framgångar både individuellt och som ett team. Hon visar alltid uppskattning till sitt team och delar deras entusiasm när de utvecklas som ledare inom Synergy.

 “Det handlar om att vara konsistent,” säger Kim. “I början känns det som om det bara är du som sliter, men om du behåller tron på det du gör och fortsätter kämpa kommer du så småningom upptäcka ett stort ledarskap inom ditt team som kommer hjälpa dig att åstadkomma fantastiska saker. Men i början är det du som måste vara hundra procent fokuserad.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us