BACK TO BASICS EVENT


Följ med Synergy WorldWide till det vackra italienska Jesolo, den 5-7 maj på ett exklusivt utbildningsevent. Denna livliga ort vid Adriatiska havet, nära Venedig, erbjuder optimala förutsättningar för våra distributörer att lära sig mer om våra system, program och produkter som möjliggör framgång över hela Europa. Registrera dig idag för garanterad plats!

Back to Basics innehåller ingående fortbildning och unika presentationer där Synergy’s toppledare ledare delar med sig av sina framgångsrecept. Ta tillfället i akt att dra nytta av våra ledares sammanlagda erfarenhet och kunskap på detta event genom att applicera det i era egna verksamheter för att nå nästa nivå av framgång.


INFORMATION: 
Var: Jesolo, Pala Arrex , via Aquileia 1, 30016 (nära Venedig, Italien)
När: 5-7 maj 2017
Pris:  €79 (debiteras via ditt Synergykonto)

AGENDA:
5 maj – VIP Dinner, endast för inbjudna (kvalifikationskrav listas nedan)
6 maj – Session I & II: Heldag
7 maj – Session III: Halvdag 08:00 – 13:00

VIP DINNER:

Under Back to Basics VIP Dinner, bjuder Synergy WorldWide på fantastisk mat och strålande sällskap. Kvalifikationsperioden gäller från oktober 2016 till mars 2017.

Kvalifikationskrav:

1. Avancera till Team Manager, eller
2. Upprätthåll din högsta nådda titel under minst en månad av kvalifikationsperioden.

Samtliga distributörer som kvalificerar sig till denna VIP Dinner får ta med sig sin make/ maka, sin respektive eller en affärspartner kopplad till det kvalificerade kontot. Fler detaljer kring middagen kommer att offentliggöras för de närvarande närmare eventet. Notera den 5 maj i era kalendrar och sikta på att nå Team Manager – vi vill att ni firar detta event med oss!

OM JESOLO:

Det finns flera anledningar till att se fram emot en resa till Jesolo, Italien och Synergy’s Back to Basics event. Jesolo är en riktig pärla vid Adriatiska havet med underbara stränder och en medeltemperatur på runt 22 grader i maj. Kom och upptäck varför Jesolo är ett så populärt resmål på våren.

Jesolo ligger dessutom bara en timma från Venedigs kanaler, där du kan njuta av en gondoltur mellan historiska byggnader. Eller varför inte besöka Markusplatsen, Markuskyrkan eller Dogepalatset. Venedig är en av Italiens mest besökta städer, så se till att hinna med ett besök här under Synergy’s Back to Basics event.

Boka in datumet i era kalendrar, så hoppas vi att vi ses i Jesolo i maj på Back to Basics!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us