Synergymöte i Örebro 28 januari 2017


Välkommen till ett heldagsmöte i Örebro på Scandic Västhaga kl 10.00 -17.00 med Presidential Executive Mads Östvang och Pearl Executive Heidi Byrkjeland.

Vi kommer bland annat gästas av Malin Hermansson som är svensk mästarinna i både boxning och Mixed Martial Arts (MMA). Malin har varit sponsrad av Synergy sedan 2016 och kommer att berätta om sin idrottskarriär och sina erfarenheter med Synergy’s produkter.

Under dagen kommer vi att fokusera på Synergy’s nya produktsystem Elite Health, och deltagarna kommer lära sig mer om våra nya produkter och angående människans Mikrobiom, och hur dessa hänger ihop. Synergy’s Purify Kit kommer att lanseras under mars 2017, så det är viktigt att lära sig så mycket som möjligt om produkterna innan de lanseras.

Vi kommer att lära oss om nya Elite Honors Club, nya promotions, nytt presentationsmaterial kommer att presenteras med mera. Vi kommer även att lotta ut produkter.

Möteskostnad inklusive lunch och kaffe är 249 kr för Synergymedlemmar. Gäster betalar endast 99 kr för lunch och möte.

Betalning görs omgående till bankgiro 153-7653 eller swisha till 0707936685

Begränsat antal platser, betalning är lika med anmälning, glöm inte att skriva avsändare.

Vid frågor e-maila: tomine@telia.com

Hjärtligt välkomna till en toppendag!

Alla som önskar att stanna kvar på gemensam middag och festligheter på kvällen skicka ett e-mail till: tomine@telia.com

Vi har fått ett specialpris på enkelrum på Scandic Västhaga  för 890 kr samt 990 kr för dubbelrum. Kontakta receptionen direkt på 019-7644400 och meddela att det gäller Synergy.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us