SUCCESS RETREAT


Kvalificera dig till Success Retreat och njut av att spendera 4 dagar och 5 nätter med Synergy WorldWide med alla utgifter betalda. Om du kvalificerar dig till detta event, kommer du och en gäst (din make/make, partner eller med den affärspartner du delar ditt Tracking Center med) få uppleva några avslappnande dagar med äventyr och utbildningar på en av Europas vackraste öar, spanska Formentera.

OM FORMENTERA


Ibizas lilla grannö Formentera är på många sätt dess motsats – med en tillbakalutad stämning är den en rofylld oas med karibiskt ljusa sandstränder, cykelstigar, charmiga byar och romantiska havsklippor. Ett besök på Formentera är ett besök till Medelhavets Karibien, Synergy vill göra denna dröm till verklighet för alla våra Europeiska distributörer.

HUR KVALIFICERAR JAG MIG?


Kvalifikationsperioden för Success Retreat är öppen från 1 januari till 31 december 2017 och kriterierna för att kvalificera sig är följande:

  1. Uppnå och/ eller upprätthåll minst Team Manager under 5 av 12 månader. 
  2. Kvalificera dig för Elite Honors Club under 3 av 12 månader
  3. Samla minst 7 200 CV i TC1

VAD INGÅR I SUCCESS RETREAT?


Alla utgifter är betalda! Detta inkluderar flygresa, transporter och mat. När du kvalificerat dig så tar vi över och gör dig till vår högsta prioritet!

Kvalificerade distributörer har dessutom möjlighet att ta med sig en gäst i form av make/ maka, respektive eller en affärspartner kopplade till det kvalificerade kontot.

NÄR ÄR SUCCESS RETREAT?


Success Retreat går av stapeln under andra kvartalet 2018 (april – juni) Exakt datum presenteras i slutet av 2017.

Team Manager är en av Synergys första och mest väsentliga ledarskapsroller. För att uppnå och upprätthålla denna titel krävs en solid affärsverksamhet som kan stödja en kontinuerlig tillväxt i många år framöver. Gör 2017 till ditt år och se fram emot Formentera!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us