Heldagsmöte i Örebro på Scandic Grand Hotel 22/4-17


Heldagsmöte med Pearl Executive Martin Östvang, Pearl Executive Heidi Byrkjeland och Synergy’s General Manager för norra Europa Benjamin Clarholm - Anton.

Den svenska folkhjälten, livsstilsinspiratören och motivatorn Anders Olsson kommer att dela med sig av sina kunskaper kring mål, plan och implementering. Han kommer även berätta om sina framtida mål och varför han använder Synergy’s produkter.

Malin Hermansson som 2016 blev svensk mästarinna i boxning och nyligen även svensk mästarinna i Mixed Martial Arts (MMA) kommer att vara på plats. Malin har precis startat sin proffskarriär, och kommer berätta mer om denna satsning och hur hon använder Synergy’s produkter för att optimera sin hälsa.

Synergy är ett Elite Health företag, med Elite Health menar vi optimal metaboliskt funktion. Det vill säga det tillstånd då kroppens alla system fungerar effektivt och ger dig den energi som tillåter dig att göra precis det du vill oberoende av ålder. För att uppnå Elite Health och en optimal metabolisk funktion har Synergy utvecklat ett revolutionerande produktsystem som tar med dig på en resa i tre steg:  Purify – Fortify – Protect. 

Den 15 mars 2017 lanserades det första steget i detta produktsystem, det vill säga Purify. Vi kommer under dagen gå in i detalj kring mikrobiomen och hur man framgångsrikt kan arbeta med Elite Health och Purify. Vi kommer även få höra flera testimonials från både distributörer och kunder.

Vi kommer under dagen också ha flertalet produktlotterier, så missa inte chansen att vinna gratis produkter.

Var: Scandic Grand Hotel
När: Lördag 22 april 2017
Tid: 10:00 – 17:00
Kostnad: Lunch och kaffe för 289 SEK för medlemmar. Lunch och kaffe för 99 SEK för gäster.
Betalning: Omgående till bankgiro 153-7653 eller swish till 0707936685

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 18 APRIL 2017.

Begränsad antal platser, betalning är lika med anmälning, glöm inte att skriva avsändare.

Vid frågor, och för alla er som önskar att stanna kvar på gemensam middag och festligheter på kvällen skicka ett e-mail till tomine@telia.com senast 18 April 2017.

Hjärtligt välkomna till en toppendag!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us