Systemträning i Trondheim 1-2 April 2017 – En stor succé!


I helgen gästade Pearl Executive Fernando Gatti Trondheim tillsammans med VP for Europa Carmelo D’Anzi och GM for Skandinavien Benjamin Clarholm - Anton.

Över 35 distributörer från Sverige och Norge hade samlats till denna “Träna tränaren” utbildning för att ta del av Fernando’s kunskaper kring hur man bygger en stabil och långsiktig verksamhet som bygger på kunder.

Nando har efter 6 månader som Synergy-distributör uppnått titeln Pearl Executive (100 000 CV) de senaste 4 månaderna. Orsaken till att han kan upprätthålla sin högsta titel är hans väl beprövade system som han och hans organisation följer till punkt och pricka, månad efter månad. Detta system är baserat på “best practices & lessons learned” från direktförsäljningsindustrin globalt, och är idag orsaken till att vi ser att Synergy's marknader växa starkt i Sydeuropa.

Deltagarna fick en närmare inblick i detta system, och hur det fungerar. Meningen med utbildningen var att deltagarna efteråt ska kunna implementera systemet i sin verksamhet och sedan lära sin organisation hur systemet fungerar och fördelarna med det.

En speciell manual med all information kring detta system kommer snart att vara tillgängligt på norska och engelska.

Glöm inte att delta i Synergy’s nästa stora event 5-7 maj 2017, Back to Basics.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us