Miriam Kim, Vice President – General Manager i Korea

Synergy WorldWide har nöjet att tillkännage utnämningen av Miriam Kim till Vice President för Synergy WorldWide. 

Miriam kommer att fortsätta arbeta som General Manager i Korea, och som en medlem av ledningsgruppen kommer hon att leda och guida vårt växande företag.

Miriam Kim har varit en otrolig tillgång för Synergy WorldWide sedan 2009. Hennes talanger inom ledarskap och organisation har varit en nyckelfaktor för våra framgångar på den koreanska marknaden, och hennes förmåga att utveckla och genomföra effektiva företagsstrategier skapar en ljus framtid för teammedlemmar både i och utanför Korea.

Miriam har en imponerande karriär inom företagsledning, marknadsföring och administration bakom sig, och över de senaste 30 åren har hon blivit känd som en person som verkar för bästa tänkbara metoder. Hennes omtanke, ärlighet och höga arbetsmoral har uppskattats av hennes personal och kollegor genom hela hennes karriär, och dessa attribut uppskattas även av alla som arbetar med henne på Synergy.

Miriam tog sin kandidatexamen och magisterexamen från Konkuk University i Seoul, Sydkorea. Hon talar flytande engelska och brinner för litteratur och service. Hon är inriktad på Synergy WorldWides tillväxt, samt på att skapa bestående framgångar för alla Synergys medarbetare.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us