Synergy-sponsrad cyklist slår UCI-rekord

Mathias Brändle, en 24 år gammal professionell cyklist från Österrike och en av medlemmarna i det Synergy-sponsrade teamet IAM Cycling, slog nyligen ett internationellt cyklingsrekord genom att cykla 51,852 km på en timme. Han slog Jens Voigts tidigare rekord med 0,742 km.


Brändle klarade sin målsättning inför 900 åskådare på World Cycling Centers 200-metersbana i Aigle, Schweiz. Han sa att publikens stöd gav honom energi och att han aldrig slutade fokusera på sitt mål.

”Ju närmare du kommer 60 minuter, desto enklare blir det eftersom du vet att du snart är klar och att du kan hantera smärtan,” säger Brändle. ”Efter 30 minuter kändes det som att jag skulle klara det, men sedan hade jag en svår period. Jag hoppades att jag skulle kunna återhämta mig, och i slutändan räckte det. Det känns jättekul.”


Den här fantastiska prestationen visar vilken kaliber av idrottsmän som Synergy WorldWide sponsrar. Idrottare som Brändle litar på Synergys produkter och använder dem för att prestera på den nivå som Brändle visade under sitt rekordlopp.

I en intervju med Bengt Emanuelsson, Synergy Scandinavias General Manager, förklarade Brändle att han uppskattar vad ProArgi-9+ har gjort för hans hälsa och kondition när det gäller alla aspekter av cykling, men framför allt hur produkten har förbättrat hans prestationer vid tävlingar.

“I etapplopp hjälper ProArgi-9+ mig att behålla normala muskelfunktioner – produkten minskar känslan av trötthet och utmattning”, säger Brändle. ”Det gör en otrolig skillnad.”

Synergy WorldWide ser det som en ära att kunna sponsra idrottsmän som Mathias Brändle. Vi vill framföra ett stort grattis till Brändle och hela IAM Cycling-teamet för en beundransvärd prestation och vi ser fram emot nya fantastiska prestationer i framtiden!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us