Två månader kvar att kvalificera sig för Legacy Retreat 2015


Genom åren har Synergy WorldWides Legacy Retreat ägt rum på avslappnande platser över hela den västra hemisfären, men 2015 kommer vi att skicka kvalificerade deltagare till staden av guld – Dubai!

Boka datumen redan nu: 11-16 januari 2015! Den här upplagan av Legacy Retreat kommer att bli mer minnesvärd än någonsin tidigare. 

Om du ännu inte har kvalificerat dig för det här exklusiva evenemanget, har du november och december på dig att tjäna ihop de poäng som krävs. Många av er behöver endast en eller två ytterligare poäng för att vara berättigade att delta!

När du har kvalificerat dig bokar vi ett rum till dig på Dubais Atlantis The Palm, en otrolig resortanläggning som kombinerar finess, glamour och fantasi. Atlantis ligger på en konstgjord ö och erbjuder en rad olika vattenäventyr – allt från akvarier och vattenparker till dykning och möjligheten att simma med delfiner. Det här är en riktig drömsemester och den är närmare än du tror!

Förstagångsdeltagare på Legacy Retreat

Förstagångsdeltagare som tjänar ihop 10 Legacy Retreat-poäng innan den 31 december 2014 kommer att få en inbjudan till Dubai. Under 2014 kan du varje månad tjäna upp till 4 poäng. Du måste ha månatlig automatisk leverans aktiverad och slutföra följande för att tjäna poäng:

• Team Director: Sponsra en Team Leader personligen för att tjäna 1 poäng, eller två Team Leaders personligen för att tjäna 2 poäng.
• Team Elite: Sponsra en Team Leader personligen för att tjäna 2 poäng, eller två Team Leaders personligen för att tjäna 3 poäng.
• Pearl Executive: Sponsra en Team Leader personligen för att tjäna 3 poäng, eller två Team Leaders personligen för att tjäna 4 poäng.

Kom ihåg att poängen gäller från år till år, så du kanske redan har börjat samla ihop poäng för 2015.

Tidigare deltagare på Legacy Retreat

Om du redan deltagit vid ett tidigare Legacy Retreat har du chansen att återkvalificera dig för evenemanget 2015. Tidigare deltagare kan kvalificera sig på ett av tre olika sätt:

• Avancera till en exekutiv nivå (Pearl eller bättre) för första gången
• ELLER Pearl, Emerald, Diamond och Presidential Executives som återkvalificerar sig för evenemanget måste behålla sin högsta pin-titel i 3 av 12 månader under 2014
• ELLER Pearl, Emerald, Diamond och Presidential Executives som återkvalificerar sig för evenemanget året efter den första gången de deltog, måste behålla sin högsta pin-titel i 4 av 12 månader under 2014
• ELLER Double Presidential Executives måste behålla sin högsta pin-titel i 3 av 12 månader under 2014, eller behålla sin Presidential-titel i 4 av 12 månader under 2014

Kvalificeringsperioden sträcker sig från 1 januari 2014 till och med 31 december 2014.

NYHET! Legacy Retreat Elite VIP-paket

Synergys VIP-paket, som endast är tillgängligt för Presidential Executives eller högre, gör den unika upplevelsen på Legacy Retreat till fullständigt magnifik.

Ledare som kvalificerar sig flyger i business class, bor i en uppgraderad hotellsvit under Legacy Retreat, åker limousine till och från flygplatsen, får presenter och deltar i en exklusiv VIP-middag med Synergys ledningsgrupp.

För att kvalificera sig för VIP-paketet måste följande krav uppfyllas under kvalificeringsperioden:

• Nå titeln Presidential eller högre för första gången
• ELLER kvalificera dig som en återkommande deltagare samtidigt som en (1) av dina personligt sponsrade teammedlemmar kvalificerar sig att delta vid Legacy Retreat för första gången samma år
• ELLER återkvalificera dig för Legacy Retreat och behåll din högsta titel i 6 av 12 månader under kvalificeringsperioden

Vi är mycket nöjda med de här förbättringarna av Legacy Retreat och vi ser fram emot att bjuda så många som möjligt av er på en unik upplevelse i Dubai. Vi ses i januari 2015!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us