Elite Honors i fokus


Programmet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under september kvalificerade sig 330 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 330 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors!

Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:


Kim Bradley, Storbritannien
”Genom att själv uppnå Elite Honors, hjälper du andra i ditt team i det långa loppet eftersom en framgångsrik verksamhet kräver att man föregår med gott exempel. Att visa vägen – inte bara i en månad, utan i många månader under året – kommer att ge dig ett självförtroende som kommer att kopieras av de som följer dig.  Resultatet av din aktivitet blir större entusiasm, drivkraft och ekonomisk trygghet för alla. Jag känner mig verkligen begeistrad över min framtid med Synergy och känner starkt att det här året kommer att bli en milstolpe för alla de som blir Elite Honors.”Sari Pulkka, Finland
“Direkt efter att jag kom hem från toppmötet i Rom, kunde jag se hur framgångsrika andra var med Elite Honors-programmet, och det inspirerade mig att kvalificera mig. Jag ville föregå med gott exempel för mitt team, men det känns också bra att få ett erkännande för mitt arbete, vilket motiverar mig att kvalificera mig varje månad. Go Elite-bonusen är en extra förmån för de som redan tillämpar  starka strategier för affärsuppbyggande. Även om det är bra att ha ett mål, ska det också vara roligt att dela dina Synergy-erfarenheter med andra. Det har varit jätteroligt att berätta för andra om mina egna positiva erfarenheter av produkten och att hjälpa dem att välja ut de produkter de kommer att ha störst glädje av. Din energi och din attityd smittar av sig, så ta det lugnt och se till att ha roligt, så kommer du att bli Elite Honors-medlem på nolltid!” 


Marlis Hoffmann, Tyskland
”Elite Honors-programmet är ett perfekt komplement till vår verksamhetsstruktur eftersom det stöder vårt uppdrag att lyssna på våra kunder och arbeta med dem för att hitta en lösning på deras problem. Den personliga omtanke som tillägnas varje kunds enskilda behov inger förtroende och leder till kundlojalitet. Nöjda kunder berättar om sina positiva erfarenheter för andra, vilket får vårt nätverk att växa stabilt. Elite Honors Club gynnar teamsamarbete och enskilt stöd för varje ny återförsäljare, vilket också hjälper nya återförsäljare att snabbt se fördelarna genom produktförsäljning och en växande verksamhet.” 


Klicka här för att se vad som krävs för att kvalificera sig för Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us