Team Elite: Maurizio Biasci

Stort grattis till Maurizio Biasci – Synergy Italiens Team Elite!

Maurizio inledde sin karriär inom nätverksmarknadsföring för nio år sedan och han gillar sitt jobb mer och mer för varje år som går. Han drogs till nätverksmarknadsföring eftersom han förstod vilken möjlighet det innebär för hårt arbetande och driftiga personer. Han uppskattar hur snabbt nya teammedlemmar belönas för engagemang och hårt arbete.

”Jag brukar säga till mina vänner och distributörer att om man jobbar hårt de första två, tre åren, så kan man skörda framgångar i mer än 20 år”, säger Maurizio.

Han har snabbt stigit i graderna inom Synergy och har avancerat till Team Elite genom att jobba hårt, föregå med gott exempel och använda sig av principerna för duplicering. Han är övertygad om att vem som helst kan uppnå sina mål om de är ärliga och genuint engagerade i Synergys vision och produkter.

Maurizio tror även på starka team. Han arbetar mycket med att skapa starka band inom sitt team. Han känner ett personligt ansvar för sina teammedlemmars framgångar och gör allt han kan för att stödja dem.

”När en distributör bestämmer sig för att bli en del av mitt team så lägger han eller hon sin framtid och sin familjs framtid i mina händer”, säger Maurizio. ”På grund av detta känner jag mig personligt ansvarig för deras beslut att börja arbeta med Synergy, och jag jobbar med dem för att se till att de blir så framgångsrika som möjligt.”

Maurizio prisar Synergys lukrativa ersättningspaket och vet att produkterna är av högsta möjliga kvalitet. Hans senaste avancemang på rankingen är självklart en stor ära, men han har redan satt som målsättning att bli Pearl Executive. ”Mitt motto är att fokusera på målet och att inte ge sig förrän man har uppnått det.”CONVERSATION

Instagram

Follow Us