Österrike erövrar tre Go Elite 10-bonusar


Österrike fortsätter att imponera med sina framgångar inom Elite Honors. Nästan en tredjedel av alla europeiska distributörer som kvalificerade sig för Elite Honors i April är från Österrike. Dessutom är samtliga tre personer som uppnått Go Elite 10-bonusen från Österrike, inklusive Pearl Executive Franz Friess, som har uppnått Go Elite 10-bonusen inte mindre än sex gånger sedan kampanjen startade.

Nu har två av Franzs partners, Maria Proskovits och Helmut Jelinek, uppnått Go Elite 10-bonusen på €1200 för första gången. De har båda visat upp ett oklanderligt ledarskap och engagemang för att sponsra tio Elite Honors kvalificerade.

Läs mer om ELITE HONORS och GO ELITE

MARIA PROSKOVITS, TEAM DIRECTOR

När Maria insåg att hon med lätthet kunde sponsra två Elite Honors kvalificerade, och sedan fyra Elite Honors kvalificerade, satte hon upp ett mål mot att sponsra tio stycken. Med hjälp av sin mentor Franz Friess och hans expertis lyckades hon också med att uppnå detta mål och är otroligt stolt över inte bara sig själv utan hela sitt team. Detta är hennes åttonde kvalificering till Elite Honors.

Maria anser att kombinationen av Elite Honors och Go Elite skapar en genial affärsmodell som motiverar distributörerna att definiera sina mål och ambitiöst arbeta mot att uppnå dem. Med hjälp av sitt team och sin make Alois definierade Maria klart och tydligt sina mål i början av April, vilket i slutändan ledde till ett framgångsrikt genomförande.

"Elite Honors förenklar sättet du bygger upp din verksamhet på," säger Maria. "Synergy WorldWide har en väldigt bra inkomstmodell som hjälper partners som stöttar Elite Honors kvalificering."

HELMUT JELINEK, TEAM DIRECTOR

Ända sedan Helmut skickade in Synergy´s uppstartsformulär 2010 och började investera sin tid i verksamheten 2011, har han upplevt både ekonomiska och hälsosamma förbättringar. Det var dock inte förrän i augusti 2015 som begreppen Elite Honors och Go Elite blev tillgängliga för europeiska distributörer innan den officiella lanseringen. Sedan dess har Helmut varit kvalificerad till Elite Honors nio gånger, vilket innebär att han kvalificerat sig varje månad. Och i sin nionde kvalificering lyckades han också sponsra tio Elite Honors kvalificerade, vilket gav honom Go Elite 10-bonusen.

"Elite Honors är speciellt, säger Helmut. "Framgången för dina partners och kunder stärks genom enkelheten och disciplinen man lär sig genom att använda modellen."

Helmut säger att han och hans team tar Elite Honors affärsmodell på största allvar och har funnit att det är applicerbart och fördelaktigt för alla.
"Affärsstrukturen är stabil, kunderna får kontinuerlig service och vi få in nya kunder och partners varje månad," säger han.

Synergy WorldWide vill förbättra levnadsvillkoren för hela mänskligheten genom budskapet Leave a Legacy och Elite Honors, Helmut anser att hans team är på rätt väg för att göra det till verklighet.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us