STEFAN DÖRFLER, NY TEAM DIRECTOR


Det var strax efter att Stefan Dörfler från Österrike tagit sin gymnasieexamen 2014, som han fick upp ögonen för nätverksmarknadsföring. Ju mer han lärde sig om affärsmodellen, desto mer fascinerad blev han av den. Han insåg att potentialen i nätverksmarknadsföring var gränslös och älskade idén om att kunna bygga upp en affärsverksamhet med sina vänner. Han är en av SYNERGY-Europas yngsta Team Directors.

Han upptäckte SYNERGY WorldWide i en presentation som fokuserade på företagets engagemang  för kvalitetsäkring. Han visste inte då att det rörde sig om nätverksmarknadsföring, men blev imponerad av distributörens genuina intresse för att i första hand förbättra den globala hälsan och inte enbart fokusera på provisionen, en filosofi som Stefan delade.

Trots att Stefan var till en början osäker på vilken typ av framgång han skulle kunna uppnå inom nätverksmarknadsföring, har han idag överskridit sina egna förväntningar och inser att han kan åstadkomma stora saker genom SYNERGY. Stefan har alltid funnit det viktigt att hjälpa människor i sin omgivning, inklusive familj, vänner och bekanta. Och det är precis vad han känner att han nu gör på daglig basis med hjälp av SYNERGYs  produkter och affärsmöjligheter.

Sedan Stefan upptäckte nätverksmarknadsföring har han utbildat sig till Mental Tränare, och är övertygad om att denna utbildning varje dag hjälper honom att hantera sin SYNERGY-verksamhet. Han älskar att hans affärsverksamhet tillåter honom att ta lite ledigt utan ekonomin blir lidande. Stefan är stolt över att vara Team Director hos SYNERGY WorldWide och han säger att det absolut inte den högsta nivån han kommer att nå.

"Jag vet att ingen annan bransch där man blir så uppmärksammad för sina prestationer," säger Stefan. "Det är skönt att veta att inget av det arbete jag gör är förgäves."

Stefan hoppas kunna visa sina kollegor att det är möjligt att vara ung och samtidigt en förebild. Han anser att ålder helt enkelt bara är en siffra som inte ska avgöra en persons karriär. I stället måste man komma ihåg att alla skapar sitt eget öde, oavsett vilket skede i livet man befinner sig i.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us