En återblick på Summit 2016


Eventet som varje år förenar Synergy WorldWide Europa är över för den här gången och årets Summit 2016 gjorde mycket mer än bara förde samman Synergys distributörer på de europeiska marknaderna. Detta var första steget mot att förena distributörer världen över under samma motto och produktsystem.


Med ett deltagande på nästan 1500 distributörer var Summit 2016 det största Synergy Europa-eventet hitintills. Wiener Stadthalle fylldes redan under torsdagen 22 september av förväntansfulla distributörer, som otåligt väntade på att få checka in, återse gamla vänner och få gå på röda mattan till välkomstmottagningen. Mottagningen var fylld av distributörer som dansade till musik från en DJ. Deltagarna kunde även njuta av underhållning från en Mozart-imitatör, professionella dansare, levande statyer och karikatyrtecknare. Detta fullspäckade mottagande satte tonen perfekt för ett mycket spännande Summit 2016.

Det första sammanträdet startade den 23 september med den årliga nationsparaden, följt av några inspirerande ord från Synergy President Dan Norman och grundaren Dan Higginson. Både talade om vart Synergy har varit och om vart det är på väg och introducerade dessutom Synergys 5 pelare av framgång – kompensationsplan, produkter, ledarskap, företagssupport och affärssystem. Dessa fem pelare återkom flera gånger under föredragen på Summit för att belysa vikten av struktur för att uppnå en framgångsrik nätverksmarknadsföring. Det första sammanträdet avslutades med den kanske mest efterlängtade presentationen under hela Summit, lanseringen av Elite Health. Chief Executive Officer Greg Probert introducerade Elite Health och dess medföljande produktsystem - Purify, Fortify och Protect – som Synergys framtid. Folk skyndade sig ut efter presentationen och trängdes vid Summit Store för att hinna köpa det tidsbegränsade erbjudandet på Purify Kit, som såldes slut på mindre än tre timmar.

Det andra sammanträdet började med att Chief Scientific Officer Dr. Matthew Tripp delade med sig
av sin expertkunskap om hur att uppnå Elite Health genom mikrobiom, en djupanalys av vetenskapen bakom produkterna i Synergys nya Purify-Kit. Han förklarade hur dessa produkter fungerar, både enskilt och tillsammans, för att rena ditt mikrobiom. Sedan var det dags för Aaron McCain, Director of Marketing att förhandsvisa Synergys nya digitala arbetsverktyg, bland annat Synergys nya företagswebb, en förenklad shop och nya registreringsverktyg, samt en ny användarvänlig Pulse back office. (som lanseras senare i år) Högpresterande Elite Honors-kvalificerade distributörer och de som uppnått Go Elite-bonus uppmärksammades, följt av en presentation av en av de mest framgångsrika inom Elite Honors, Pearl Executive Franz Friess. Han lärde distributörerna hur de kan kombinera Elite Honors affärsmodellen med Purify Kit. Triple Presidential Executive Mark Comer avslutade dagen genom att dra paralleller mellan Synergy Korea, innan marknaden fullkomligt exploderade, och dagens Synergy Europa. Med ett definerat och enhetligt produktsystem är Synergy Europa välrustade för en explosiv tillväxt!

Senare samma kväll hölls VIP-mottagningen på eleganta Hotel Imperial. Nya och återkommande
kvalificerade distributörer kom uppklädda och avnjöt en sofistikerad afton tillsammans med toppledare, chefer och utsökt mat.

Lördagen började med en extrainsatt special-session om hur du skyddar din Synergy-verksamhet med Chief Compliance Officer Richard Strulson, varpå den tredje dagens sammanträden började med inspirerande ord om ledarskap från Double Presidential Executive Dianne Leavitt. En grupp med några av Europas toppledare samlades på scenen för en paneldiskussion rörande Synergys 5 pelare av framgång, följt av uppmärksammande av nya Team Leaders, Team Managers och Team Directors. Dagen avslutades med att Europas Vice President Carmelo D’Anzi avslöjade sin vision för Synergy Europa och uppmanade alla i publiken till handling för att göra visionen till verklighet.

På sitt första Europeiska Summit någonsin, talade den specialinbjudna gästen, Triple Presidential Executive Yun Tae Hwang från Korea om sina hemligheter till framgång, vilket också markerade starten på den fjärde dagen. Publiken satt som klistrad medan Yun Tae avslöjade hur han nått framgång inom nätverksmarknadsföring. Hans presentation var den perfekta starten på den sista dagen av Summit 2016. Som traditionen bjuder var årets högst presterande distributörer i centrum under den fjärde dagen. För första gången i Synergy Europa Summits historia blev årets Top Recruiter och årets Top Business Builder uppmärksammade. Fem Team Elites och nio Legacy Award vinnare kallades också upp på scenen för att mottaga sina erkännanden. Slutligen gratulerades de senaste medlemmarna i Million Dollar Club, Øistein Bekkvang och Stefan Patrik Kristoffersen från Norge, nya Pearl Executives Robert Suppan från Österrike och Teri Rigby från England, och sist men inte minst Synergys senaste Diamond Executive Bart Woodcook från Spanien.

Synergys grundare Dan Higginson var siste man upp på scen. Hans inspirerande ord uppmuntrade distributörer från hela Europa till att göra Synergy till ett av världens ledande företag inom nätverksmarknadsförings med hjälp av budskapet med Elite Health. Summit 2016 är början till något stort för Synergy Europa. Stort tack till alla medverkande som hjälpte till att göra detta event så lyckat.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us