Norska distributörer tävlar för Synergy


Inspirerade av IAM Cycling, har en grupp norska distributörer tillsammans startat ett cykelteam i jakt på en bättre hälsa och för att dela Synergys budskap. Allt började med en utmaning från Presidential Executive Mads Østvang till sitt team om att delta i Trysilrittet, en välkänd cykeltävling i Norge.

Under ledning av bland andra Emerald Executive Stefan Patrik Kristoffersen, växte passionen för sporten fram över sommaren. Från juni till augusti deltog teamet i tre tävlingar klädda i IAM Cycling-tröjor, donerade av det Synergy-sponsrade proffsteamet.

Totalt sex distributörer slutförde det tuffa Trysilrittet genom Trysils majestätiska fjäll. Enligt Stefan Patrik var det speciellt en distributör som utmärkte sig lite extra, 70-årige Olav Hindseth genomförde den 75 km långa tävlingen snabbare än många av hans yngre konkurrenter. Teamet ser redan fram emot nästa års tävling och hoppas tills dess kunna få med sig många nya distributörer, för att kunna samla in så mycket pengar som möjligt till Synergys ideella partner 5 Star Legacy.

Fullt engagerade i Synergys motto: Leave a Leagcy, deltog och slutförde norska distributörer cykelloppet Activ Against Cancer Osensjøen Rundt. En 61 km långt race instiftat för att samla in pengar till sjukhus specialiserade på barncancer.

Nyligen tävlade 12 distributörer i sitt längsta race hittills, det 86 km långa Birkebeinerrittet, Norges största cykeltävling. Deltagande distributörer förlitade sig innan, under och efter tävlingen till Synergys produkter för extra energi, kraft och återhämtning.

Vi gratulerar samtliga medverkande distributörer för deras vilja att dela med sig av Synergys budskap genom att delta i dessa event för hälsa och välgörenhet.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us