Ny Team Elite – James Booth


James är en irländsk proffsboxare sedan 17 år och har utövat kampsport i 20 år, han om någon vet därför hur viktigt det är med ett bra kosttillskott för att kunna prestera optimalt. Sedan han fick upp ögonen för Synergy 2010 insåg han snabbt att företagets engagemang för kosttillskott av högsta kvalité stämde väl överens med hans egna krav. Som professionell boxare strävade James alltid efter perfektion och han jobbar mot samma målsättning med sin verksamhet. James har stadigt klättrat på Synergys karriärstege och i augusti blev han Europas senaste tillskott till Team Elite.

Det är uppenbart att vad James än företar sig, om det så är sport eller affärer, så vet han hur man lyckas. När han började med kampsport så bestämde han sig för att han ville ha svart bälte. När han registrerade sig som distributör hos Synergy bestämde han sig för att nå en ledande befattning inom företaget. Som ny Team Elite är han på god väg att nå sitt mål.

Även om James inte går upp i ringen längre, har han fortfarande samma mentalitet och fokus som hjälpte honom lyckas i ringen. James har stor nytta av den erfarenhet han samlade på sig som boxare. Det är framför allt en sak han ständigt återkommer till, vikten av att bygga en stabil grund, vare sig det handlar om boxning eller business.

James säger att en idrottare som aldrig boxats förut knappast går upp i ringen efter en veckas träning och tror att de ska vinna sin första match. Det skulle rent av vara farligt. Detta kan även appliceras på att driva en Synergy-verksamhet. Det kanske tar dig en stund att bygga en stabil grund, men när den är etablerad är möjligheterna till att nå framgång oändliga.

Mitt liv har fullständigt förändrats på de fem år jag varit med Synergy, säger James. Jag får betalt för mina ansträngningar. Nätverksmarknadsföring är lite som att arbeta i en gruva. Till en början lägger du massor av tid varje dag på att gräva och leta efter det du söker, men så småningom, om du inte ger upp, kommer du hitta guld.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us