Ny Diamond Executive: Bart Woodcook


Stort grattis till Synergys senaste Diamond Executive Bart Woodcook!

Innan Bart blev en av Synergys främsta ledare spenderade han sin tid åt att bygga specialanpassade garderober i Seattle och Washington med omnejd. Det var under denna tid han lärde sig hur viktigt det är lägga ner tid och uppoffringar för att nå resultat och lyckas.

Från sina dagar som garderobsbyggare har Bart upptäck att hans tidigare arbetslivserfarenhet har hjälpt honom att bli riktigt framgångsrik även inom närverksmarknadsföring. För att driva en framgångsrik nätverksmarknadsföringsverksamhet krävs en outröttlig arbetsmoral, en ovillkorlig hängivenhet till sitt team och en ihållande passion för företagets produkter, vilket på alla sätt överensstämmer med hur Bart skötte sitt företag i Washington. När Bart började sin bana hos Synergy kunde han på ett smidigt sätt applicera dessa priciper på sin nya verksamhet.

Bart har en stor del i Synergys framgångar och hans verksamhet har varit mycket viktig i Synergy Europas stora tillväxt under de senaste åren. Under hans spännade och intensiva första år med Synergy reste Bart från sitt hem i Buckley, Washington, över hela Europa för att hjälpa verksamheten att växa. Det konstanta pendlandet mellan Europa och USA ledde slutligen till att han kunde köpta sitt drömboende i Spanien, för att kunna vara närmare sitt team. Det är genom sin outröttliga hängivenhet som Bart uppnått Diamond Executive, en titlel bara ett steg från att bli nästa Presidential Executive.

Synergys ledning gläds åt den goda relationen med Bart och anser att han är väldigt värdefull för företaget. Hans verksamhet är byggd på principer som tillit, ärlighet, ömsesidig respekt, och hans passion för Synergy genomsyrar allt han gör.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us