Magiska Turin!


Vi är på väg till Turin i Italien för vår nästai EU summit, och vi vill se dig där!
Från och med 1 januari 2018 kommer Team Members kunna att tjäna upp till € 1500 i extra pengar för sin resa till Turin!

Turin kallas ofta för "den magiska staden" i Italien. När vi förbereder oss för att njuta av Turin i höst, kommer vi tillsammans att skapa egen magi.

Vi Introducerar kampanjen "Magiska Turin"! Vissa kommer att uppleva magi när de ser brons förvandla sig till silver och silver förvandlar sig till guld. Många kommer att se pengar uppenbara sig! Titta när din verksamhet bara växer och växer framför dina ögon. I sann Synergy-magi!

Genom kampanjen Magiska Turin kommer Team Members att vinna poäng genom Elite Honors kvalifikation, titelframsteg och affärsbyggnadspraxis. Topp 100-Team Members på topplistan Magiska Turin kommer på kampanjens sista dag, 30 september att tjäna mellan 400-1500 euro baserat på deras placering.

Inte nog med att alla Tema Members har möjligheten att tjäna tillräckligt med pengar för sin resa till Italien, de kommer också att konkurrera om spännande månatliga priser! Du kommer att kunna kontrollera din placering varje vecka på vår Magiska Turin tabell (kommer snart!) Det säger sig självt: Sikta på första platsen varje månad!


HUR DET FUNGERAR? 
Kvalificeringsperiod: 1 Januari – 30 September, 2018
Behöriga Team Members: Stars – Team Directors

TOPP 100 VINSTER
De största priserna delas ut till första, andra och tredje plats, men de återstående 97 vinnarna kan fortfarande se fram emot stora priser. Kom ihåg att de här pengarna är för att hjälpa dig att komma till 2018 Europa Summit, så dessa kontantpriser kommer endast att delas ut till dem som registrerar sig och närvarar på evenemanget!

Den slutliga Top 100-listan kommer att publiceras den första veckan i oktober 2018!

1 Plats: €1500
2 Plats: €1000
3 Plats: €1000
4 – 25: €700
26 – 50: €600
51 – 75: €500
76 – 100: €400

MÅNADSPRISER
De 10 bästa varje månad kommer att tilldelas bra priser som du inte vill missa. Allt ifrån Synergy merchandise och produkter till presentkort, presenter och gåvor ... du har nu en ny månatlig anledning att fokusera på din verksamhet och få din magi att verka!

Med nio månader av Magiska Turin finns det nio möjligheter att göra anspråk ditt kontantpris! Den officiella vinnaren kommer att tillkännages i början av nästföljande månad. Till exempel kommer månadsvinsten i Januari, tillkännages den första veckan i februari

JANUARIPRISER:
1 Plats: iPad
2 Plats: Beats by Dr. Dre Solo2
3 Plats: GoPro Hero Session
4 Plats: Jaybird X3 Bluetooth earphones
5 Plats: Polaroid 300 Instant Camera
6 Plats: Amazon Fire 7 Tablet
7 Plats: Trulūm Complete Skin Care Line
8 Plats: Trulūm Complete Skin Care Line
9 Plats: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake
10 Plats: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake

Kom ihåg att priserna varierar varje månad. Missa inte chansen att vinna stora priser!

POÄNGSYSTEMET
Är du redo att börja tjäna, vinna och få lite magi att hända?


De månatliga vinnarna kommer att njuta av priser och de övergripande vinnarna av Magiska Turin kommer att kunna njuta av prispengar, en otrolig summit och rätten till att skryta. Vi kan inte vänta med att se vilka Synergys Magiska Turin superstjärnor kommer att vara.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us