Rob Lord, General Manager, Nordeuropa


På uppdrag av Synergy Europe är jag glad över att kunna meddela att Rob Lord kommer att utöka sin roll till General Manager för Nordeuropa.

Sedan 2013 har Rob arbetat som general manager för Storbritannien, Irland och Nederländerna. Han kommer fortsätta med att övervaka våra insatser och verksamheter på dessa marknader. Nu har Rob, i sin utökade roll accepterat ytterligare ansvar som general manager i Finland, Norge, Sverige, Island, och Danmark. Jag är övertygad om att han kommer att ge värdefullt ledarskap och stöd för folket i dessa länder.

Med över 15 års internationell ledarskapserfarenhet har Rob kompetens för att hjälpa Team Members över hela Europa att nå sina mål och frigöra sin potential på resan till Elite Health. Han är engagerad i den fortsatta framgången för vårt folk och vårt företag.

Rob kommer arbeta tillsammans med vår marknad  och säljpersonal utöver det växande kundserviceteamet för att stödja Nordeuropa. Han kommer att fortsätta att vara engagerad i framgången för våra Team Members och eftersom Rob fortsätter att rapportera direkt till mig, kommer vi att arbeta tillsammans för att skapa större stabilitet, tillväxt och effektivitet i hela Europa.
.
Stäm in tillsammans med mig och välkomna Rob till denna nyutvecklade roll

Vänliga hälsningar,
Carmelo D’Anzi
Vice President
Synergy EuropaCONVERSATION

Instagram

Follow Us