DIN TITEL PLUS START: KONTANTER INOM RÄCKHÅLL!


Förra året avancerade du i rank. I år vill du ha Title Plus kontanter? Då har vi har goda nyheter till dig!

Många fantastiska Team Members uppnådde nya nivåer under 2017 med hjälp av Titel Volym som gav bränsle till deras framgångar. I år kommer Synergy Europe att gå tillbaka till det ursprungliga programmet. Med pin-nivå bestäms helt enkelt det på månadsvis baserat på “weak leg” volym. De som tjänade de högsta titlarna under 2017 utan “weak leg” volym kan tro att de är långt ifrån deras nästa titel, och därför långt ifrån att tjäna Titel Plus-bonus. Men, oroa er inte! Dina Titel Plus-kontanter är närmare än du tror.

Med anledning av att Titel Plus- kampanjen kommer Synergy att överväga din rankning baserat på den högsta månatliga “weak leg” volym du ackumulerade år 2017.

Exempel:
• Om du uppnådde Guld 2017 med hjälp av det vi kallade Titel volym" (en kombination av TC1 volym, “weak leg” volym och Elite Rebate CV) ...
• ... men under din bästa månad hade du bara 600 CV i “weak leg” volym ...
…så börjar du din Titel Plus-resa som en stjärna, vilket innebär att din potential för Titel Plus-kampanjen börjar med Brons!

Ja, du kommer fortfarande att vara medlem i Guld Level Team, och för alla andra kampanjer och program betraktas du fortfarande som Guld. Du ska fortfarande sträva efter att uppnå nästa rank; Team Leader. MEN, för Titel Plus-avancemang:

• Du kan tjäna Titel Plus bonusarna när du uppnår och behåller brons, silver, guld och mer, som dikterats av din “weak leg” volym!
• Om du bara skulle uppnå och behålla bronsnivå i “weak leg” CV så kan du potentiellt tjäna $500!Det här är bra nyheter, inte bara för dem som avancerade I rank år 2017, men också för dem som kanske har uppnått höga nivåer för länge sedan, men har upplevt en minskning av deras “weak leg” volymer.

Exempel:
• Om du för några år sedan uppnådde Team Elite..
• …but your best month of 2017 was only enough weak leg CV to qualify you for Gold…
• ... men din bästa månad 2017 hade bara tillräckligt “weak leg” CV för att kvalificera dig för guld...
• ... Din Titel Plus start blir Guld Rank! Det betyder att du har möjligheten att tjäna bonusar eftersom din “weak leg” volym växer bortom Team Leader, Team Manager, Team Director, tillbaka till Team Elite och även Pearl!
• Det skulle betyda en storr summa extra pengar, allt genom Titel Plus och din nya Titel Plus start!

Vänligen notera att denna policy inte har implementerats för att bortse från de pin-nivåer du arbetade så hårt för att uppnå tidigare. Det här är helt enkelt ett sätt att få så många som möjligt av våra hårt arbetande Team Members att dra nytta av Titel Plus-kampanjen.

Vi uppmuntrar dig att bygga dina affärsben. Öka dina sponsring och öka storleken på ditt lag. Titel Plus-kontanterna är till dig och det är bara den första av många långvariga belöningar som följer med när man bygger en stark Synergy-verksamhet. Lycka till!

För mer information om Titel Plus-kampanjen, klicka här.
För mer information om ranking, klicka här.
För att kontakta kundservice, om du har några frågor, klicka här.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us