Få tillgång till arbetsverktyg och resurser i Synergy Downloads!Synergy WorldWide’s globala inverkan blir allt större och människor från hela världen startar dagligen nya Synergy-verksamheter. För att utöka sina verksamheter ytterligare delar våra distributörer med sig av sina affärsmöjligheter med människor i andra länder, ja till och med på andra kontinenter. Med anledning av detta anser vi att det är hög tid att göra Synergy´s resurser och arbetsverktyg tillgängliga på alla språk, på ett och samma ställe.

Synergy Downloads är ett helt nytt inslag på Synergy´s webbplats, lokaliserad under fliken “Möjligheter”. Klicka på “Synergy Downloads” i rullgardinsmenyn och du hittar en mängd affärsutvecklande och informativa hjälpmedel sorterade efter land, som kommer att hjälpa dig på din väg mot ekonomisk frihet.

Följande kommer vara tillgängligt:
  1. Blanketter & prislistor
  2. Marknadsföringsmaterial (Faktablad, Broschyrer & Flygblad, PowerPoint-presentationer)
  3. Videos
Under “Global Downloads" hittar du även Synergy´s logotyper, visitkort, och ytterligare bilder, som kan vara användbara i dina dagliga affärsrelationer och presentationer, för nedladdning.

Vid eventuella frågor om hur man använder Synergy Downloads, vänligen kontakta kundservice.
Låt Synergy Downloads bli din kontaktpunkt!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us