Varför måltidsersättning?


Du är jäktad, har tusen saker att göra och hinner knappt med en lunch mellan alla möten och måsten. Restauranger och livsmedelsbutiker är fyllda av ohälsosam mat, och det sätter dig i en svår situation där enda utvägen verkar vara att slänga i sig något hel- eller halvfabrikat. Men tack vare produkter som måltidsersättningen Synergy SLMsmart, finns det nu en lösning på problemet.

Måltidsersättningar används inte enbart för viktkontroll längre, utan har blivit ett allt vanligare och populärare alternativ för att snabbt få i sig den näring man faktiskt behöver, och samtidigt slippa tomma kalorier och extra fett. En växande popularitet och en ökad kvalitet är några av anledningarna till en markant tilltagande försäljning.

Till år 2020 förväntas denna del av hälsoindustrin, de facto att omsätta över 9 miljarder dollar enligt denna smått otroliga statistik från 2015.

  1. 7 miljarder dollar – Belopp spenderade på måltidsersättningar
  2. 3 miljarder dollar – Försäljning av måltidsersättning i Nordamerika
  3. 2 miljarder dollar – Försäljning av måltidsersättning i Asien
  4. 1 miljarder dollar – Försäljning av måltidsersättning i Europa

Störst tillväxt för dessa produkter har uppstått Asien och Europas nyutvecklade marknader och framtidsutsikterna ser lovande ut. En fortsatt ökad försäljning på dessa marknader visar att konsumenterna längtar efter produkter som kan tillgodose deras näringsbehov, hjälpa dem uppnå sina hälsomål och samtidigt ge mer tid över till annat.

Synergys produkter är tillverkade av naturliga ingredienser och kvalitetssäkras noggrant, vilket garanterar renheten, styrkan och säkerheten hos varje produkt som företaget tillverkar. Måltidsersättningen SLMsmart passar alla, oavsett mål. Synergy är stolta över att vara en del av denna gemenskap och strävar efter att fortsätta leverera högkvalitativa produkter till en marknad som hjälper konsumenten att nå sina hälsomål.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us