Elemence-rekommendationer från toppledare


Nu när Synergys europeiska marknader drar nytta av Elemences sommarerbjudande för hudvård inser de snabbt varför många världen över litar på att Elemences produkter kan förbättra hudens hälsa och betona dess naturliga skönhet. Klicka här för mer information om erbjudandet.

De främsta ledarna på Synergy har använt Elemence-serien i åratal och har bara bra saker att säga om dessa vetenskapligt testade produkter.

Dianne Leavitt, Double Presidential Executive
”Jag älskar Synergys hudvårdssystem Elemence. Det är de bästa hudvårdsprodukterna jag har någonsin använt och det går inte en dag utan att jag använder dem. Eftersom jag närmar mig min 50-årsdag har jag börjat upptäcka att huden på några väninnor i min ålder ... och jag har börjat se en verklig skillnad mellan oss. Jag är så tacksam över att min hud fortfarande ser ung ut. Jag vet att det beror på den vetenskap som dessa fantastiska produkter är baserade på. Jag är övertygad.”

Ji-yoon An, Pearl Executive
”Elemence-produkterna är perfekta för mig. Jag kan använda Elemence ansiktsskrubb fast jag har känslig och svag hy. Den avlägsnar smidigt döda hudceller och huden blir inte irriterad eller får allergiska reaktioner. Den är mild nog men gör ändå stor skillnad. Jag älskar också de fuktbevarande egenskaperna. En liten mängd har stor effekt. Den är nödvändig för mig.”

Roxanne Seely, Pearl Executive
”Det jag gillar med Elemence är att den får min hy att kännas så ren, mjuk och ung. För min hy är den tillräckligt mild för att inte torka ut huden. Den får min hy att kännas väl omhändertagen. Elemence får aldrig min hy att kännas oljig, bara ren. Det känns bra att kunna vårda min hy så väl. När någonting som är så här bra finns vill jag dela det med alla.”Sun-young Lee, Team Manager
”På mitt förra jobb i en taxfree-butik hade jag möjlighet att prova olika kosmetiska produkter. På den tiden var min hy extremt torr och grov. Jag hade många utslag som jag inte kunde täcka med lätt makeup. Produkterna gav bara fukt en kort stund. Det känns som om Elemence hudvårdsprodukter penetrerar huden djupare och jag kan känna att det finns verklig näring i dem. Medan jag använder Elemence-produkter har jag också använt andra Synergy-produkter för att detoxa. Jag ville vara sundare än förut, inte bara på utsidan utan också på insidan av kroppen. Andra har märkt det och säger att min hy verkar klarare och friskare. Jag är mycket nöjd med Elemence-serien för den höga kvaliteten och de fantastiska resultaten.

Soon-yong Park, Team Director
”Jag får ofta höra från andra att min hy ser så klar och frisk ut. Innan jag använde Elemence var hyn i ansiktet mycket torr och jag hade stora porer och pormaskar på näsan. Jag hade många fräknar och mörka födelsemärken. Nu börjar jag min dagliga hudvård med rengöringsgel. Extraktet från den basiska kokosoljan har ändrat min torra hy och gett den mera fukt. Sedan har Elemence ansiktsskrubb avlägsnat mitt största bekymmer (pormaskarna på näsan). Den jämnar också ut hudens struktur. Sedan applicerar jag fuktgivande ansiktsvatten. Jag använder det fuktgivande ansiktsvattnet ofta och konsekvent. Det får min hy att kännas balanserad. Sist men inte minst gör det förnyande serumet min hudton ljusare och det reparerande komplexet har gjort stor skillnad. Jag är mycket nöjd. Efter att ha börjat använda Elemence-produkterna har min hy blivit bättre och bättre.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us