Elemence Steg Ett: Rengör

Första steget för en perfekt hy är att noggrant rengöra huden och ta bort tecken på smuts, bakterier, makeup-rester och fettavlagringar.

Elemence Cleansing Gel (Elemence rengöringsgel) rengör och fräschar upp med hjälp av en naturlig blandning av ämnen. Denna gel rengör noggrant huden utan att den känns hård eller sträv. Den innehåller en unik blandning av Melissa Officinalis och Rosa Canina för att ge lindring och rikligt med fukt. Den motverkar fria radikalers åldrande effekt och inflammation med hjälp av brasiliansk acai, antioxidanter, fytosteroler och antocyaniner. Den hjälper till att normalisera hudens naturliga oljeproduktion och framför allt ger den huden näring i stället för skadliga parabener och kemikalier.

Elemence Facial Scrub (Elemence ansiktsskrubb) för grundlig rengöring på djupet och effektiv exfoliering. Den här avancerade rengöringskrämen skrubbar bort överflödigt fett och orenheter som samlats på hudens yta och täpper till porerna. Exfolierande mikropärlor från naturlig jojoba avlägsnar döda hudceller som kan skapa ett matt och åldrat utseende. Dessa perfekt rundade mikropärlor jämnar ut och rengör huden utan att skada känslig hy. En riklig mängd havssalt ger näring åt huden med viktiga mineraler och spårelement. Åldersbekämpande vitaminer och föryngrande växter hjälper till att göra huden frisk och välmående.

Beställ nu genom att ringa till kundservice på 46 20 10 91 40.

Du kan också skicka in beställningsformuläret för sommarens hudvårdserbjudande till kundservice på

E-post: SwedenCS@synergyworldwide.com
Fax: 46 20 10 91 41


CONVERSATION

Instagram

Follow Us