Nytt Leveransschema för Sverige

Tusentals ordrar behandlas genom vårt lager varje månad. För att se till att dina Autoship-beställningar behandlas och transporteras i tid har vi skapat ett nytt Autoship-schema,  i många fall kommer detta innebära att leveranstiden kommer att halveras.

Om du är en Team Member eller kund med en Autoship-order planerad för den 1e, 5e, 10e, 15e eller 20e varje månad så behandlas oftast tidigare din order en eller två dagar efter din schemalagda dag. Detta kommer att förändras den 2 juli 2015.

Vi hänvisar dig att titta på schemat nedan för att se när din leverans kommer att behandlas varje månad i jämförelse med det gamla leveranschemat. Exempel: Om du bor I Sverige och har en leverans bokad den 15e varje månad  - enligt det gamla schemat så hade din leverans blivit behandlad och skickad den 16e. Nu kommer din leverans att anlända den 16e.

Justering av Svenska leveransdatum:

Gammalt leveransdatum: 1a
Nytt leveransdatum: 2a

Gammalt leveransdatum: 5
Nytt leveransdatum: 6

Gammalt leveransdatum: 10th
Nytt leveransdatum: 11th

Gammalt leveransdatum: 15th
Nytt leveransdatum: 16th

Gammalt leveransdatum: 20th
Nytt leveransdatum: 20th (Ingen skillnad)

Vi är stolta över att tillräckligt många ordrar kommer genom lagret för att få oss att omvärdera våra system och ta emot det stora antalet beställningar ni gör. Tack för ert samarbete!

För mer information om andra marknader angående justeringar av leveransdatum, var god besök det specifika landets Synergy-blogg.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us