Synergy har valgt å sponse Hakeem Teland, en av Norges største talenter i kajakk

Jeg heter Hakeem Teland, er 17 år og bor i Bærum. Jeg er elev på Norges Toppidrettsgymnas og min idrett er kajakkpadling.

Jeg startet med synergys produkter for fem år siden, og siden den gang har alt bare gått én vei, og det er fremover. Hard trening og disiplin kombinert med disse produktene har gjort meg veldig sterk. Jeg har fått god kondis og bra styrke. Jeg har aldri vært den som har trent mest i den idretten jeg har drivet med, men kvailteten på vær økt har vært enormt høy, kanskje best av alle. Før hver økt tar jeg ProArgi-9+ og e9 (gjerne i samme flaske) noe som gir meg en “flying-start” inn i treningen, og som gir meg energi gjennom hele økten.

Etter trening tar jeg SLMsmart, med en gang. Shaken gir meg meg alle næringstoffene jeg trenger og starter restitusjonen umiddelbart. Jeg tok 2-3 shaker hver dag og følte raskt at jeg fikk i meg det jeg trengte av vitaminer, mineraler, protein, fett og karbohydrarter. Det er en ekstremt enkel “niste”, og jeg har alltid med meg en boks i treningsbagen og på skolen. Så hvis jeg er sulten, men ikke har mer mat igjen, så tar jeg en shake. Da får jeg også i meg mye væske! Jeg har merket en enorm fremgang i styrkerommet, ikke bare i forhold til meg selv, men også i forhold til de jeg trener med. Jeg pleier å ta en slurk av både Mistify og Phytolife flaskene etter trening og en når jeg kommer hjem fra skolen.

Jeg føler meg veldig priviligert til å være en del av Synergy sitt lag, spesielt nå som dere har bestemt dere for å sponse meg med produkter.

Jeg er sikker på at jeg kan bli den beste kajakkpadleren i verden. Jeg vet at for å lykkes er trening er 100% og helse og ernæring er de ande 100%! Nå er jeg 17 år og har 13 NM gull og 6 nordiske gull. Jeg jobber mot EM-, VM og OL gull nå.

Hvordan jeg bruker produktene

Hver morgen før trening tar jeg:
1 SLMsmart shake, 2 ProArgi-9+ og 1 e9

Trening nr 1:
Under trening nr 1 har jeg en e9
Etter trening har jeg 1 SLMsmart shake igjen

Trening nr 2:
Før trening nr 2 tar jeg 2 ProArgi-9+ og 1 e9 (mulig 1 e9 under trening også)
Etter trening nr 2 tar jeg en SLMsmart shake.

Noen ganger tar jeg en e9 på skolen også, hvis jeg er veldig sliten, trøtt eller hvis jeg strever med å holde konsentrasjonen oppe.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us