Elite Honors i rampljuset


Vårt Elite Honors-program fortsätter att ta fart, och våra teammedlemmar har kunnat bygga upp ännu starkare verksamheter genom att definiera sina mål för varje månad.

Under maj månad kvalificerade sig 383 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det innebär att minst 383 nya distributörer rekryterades och över 1 000 kunder fastnade för Synergys produkter. Teammedlemmar som blir Elite Honors-kvalificerade har upptäckt att Elite Honors-modellen är precis vad deras verksamheter har saknat.

Stort grattis till alla som har nått framgång genom Elite Honors hittills! Här kommer några insikter från tre av våra Elite Honors-medlemmar om deras framgångar med systemet:

Maria Corbet, Irland

Maria, som har det som irländarna kallar för "babblets gåva", har alltid varit väldigt social och pratglad. När hon upptäckte Synergy i början av 2015 började hon direkt utnyttja denna talang. Tillsammans med Niamh O’Brien hjälpte Maria till att skriva Synergys utbildningshandbok för den irländska marknaden. En av hennes mest imponerande prestationer så här långt är att hon redan kvalificerat sig för Elite Honors nio gånger!

”När jag hörde talas om Elite Honors i Rom bestämde jag mig för att klara 12 månader i rad”, säger hon. ”Än så länge har det gått vägen! Jag älskar hur Elite Honors håller mig fokuserad och kreativ.”

När Maria fortsätter att tala om Elite Honors är det uppenbart att hon verkligen älskar Synergy och Elite Honors-programmet i allmänhet. Hon håller siktet inställt på att bli kvalificerad teammedlem under 12 månader, och uttrycker en överväldigande tacksamhet för de möjligheter hon fått och har passionerat drivit sig själv till att ständigt förbättras.

”Jag är verkligen tacksam för alla jag har träffat genom Synergy”, säger Maria. ”Jag vet att det jag gör nu är enklare tack vare att grunderna har lagts åt mig, så ni ska ha stort tack.”

Kine Solbakken, Norge

Att ha en aktiv livsstil har alltid varit viktigt för Kine, som har lagt tid på träning nästan varje dag i över ett årtionde. När hon började använda Synergys produkter blev hon imponerad av resultaten hon upplevde.

”Jag fick mer uthållighet, mer energi, bättre återhämtningstid, och märkte till och med synligare muskler”, säger Kine.

Kine säger att det känns bra att rekommendera Synergys produkter eftersom hon har förtroende för deras höga kvalitet och för Elite Honors-programmet.

Kine kvalificerade sig nyligen för Elite Honors för sjunde gången, och har kontinuerligt sett de goda effekterna som programmet haft på hennes företag.

”Jag gillar Elite Honors”, säger Kine. ”Det gör det enkelt att sätta upp mål … att kvalificera sig för Elite Honors är ett minimikrav för mig, inte bara ett mål. Det motiverar mig att hela tiden anstränga mig för att bli bättre.”

Mihael Voglar, Slovenien

Efter att Mihael spenderat flera månader på svåra hälsoproblem och en rad operationer var han redo att ta tillbaka sitt liv igen. När hans sponsor Damjan Korosec introducerade honom för Synergy tog det inte lång tid innan Mihael insåg att den här chansen var något alldeles speciellt.

”När möjligheten knackade på dörren var jag lyckligtvis smart nog att ta tillfället i akt och börja titta närmare på Synergy", säger Mihael.

Idag, en kort tid senare, har Mihael kvalificerat sig för Elite Honors och avancerade nyligen till den nya titeln Star. Han tror fullt ut både på de möjligheter som ges genom Synergy, och på den kvalitet som produkterna och människorna tillför nätverksförsäljningsbranschen.

”Om jag bara fick använda ett ord för att beskriva Synergy, skulle det vara ’kvalitet'”, säger han. “Och om jag fick använda ett ord till, skulle det vara ‘kvalitetsmänniskor’”.

Mihael har hittills trivts utmärkt under den korta tid han har varit med Synergy, och säger: “Om du inte har roligt gör du något fel.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us