Höjdpunkter för Elite Honors


Vårt Elite Honors-program fortsätter att ta fart, och våra teammedlemmar har kunnat bygga upp ännu starkare verksamheter genom att definiera sina mål för varje månad.

Under maj månad kvalificerade sig 383 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det innebär att minst 383 nya distributörer rekryterades och över 1 000 kunder fastnade för Synergys produkter. Teammedlemmar som blir Elite Honors-kvalificerade har upptäckt att Elite Honors-modellen är precis vad deras verksamheter har saknat.

Stort grattis till alla som har nått framgång genom Elite Honors hittills! Här kommer några insikter från tre av våra Elite Honors-medlemmar om deras framgångar med systemet:

Augustine Schlack, Australien
10 x kvalificerad för Elite Honors

Augustine förstår att positiva principer såsom ärlighet, integritet och tillförlitlighet, bör vara en drivkraft bakom varje företagsverksamhet. Genom att ha blivit kvalificerad för Elite Honors 10 månader i rad, visar hur seriös hon är med att uppfylla de kvaliteterna.

“Elite Honors är en bra sak”, säger Augustine. “Det motiverar mig att jobba hårt och fortsätta att införliva Synergys principer som en teammedlem.”

Augustine har varit mycket framgångsrik med Synergy än så länge. Hon berömmer det underbara teamet hon jobbar med samt hur de  hjälper henne att bli en bättre människa. Hon har alltid något gott att säga om Synergy.

“Jag gillar jobbet och utvecklingsmöjligheterna på Synergy och jag gillar produktkvaliteten,” säger Augustine. “Alla de sakerna gör det möjligt för mig att utföra en bra verksamhet!”

Malin Höglund, Sverige
7 x kvalificerad för Elite Honors

Malin har kvalificerat sig 7 gånger för Elite Honors, är van att jobba hårt och hon har många positiva saker att säga om Synergy och Elite Honors Club-programmet. Hon har jobbat oavbrutet sen hon startade sin Synergy-verksamhet i novermber 2015.

Som en aktiv mamma med tre barn, älskar Malin att löpa, laga mat och spendera tid med familjen, men privatlivet har inte hindrat henne från att sätta upp ett hög ribba för hennes professionella yrkesliv.

“Elite Honors tillhandahåller ett väldigt lätt sätt att bygga din verksamhet på,” säger Malin. “Jag ser till att jag har en plan för varje månad, och på grund av det har jag konstant kunnat uppnå Elite Honors.”

I framtiden hoppas Malin på att nå hennes professionella mål med Synergy och ser fram med att växa med företaget.

Radka Weeden, Storbritannien
6 x kvalificerad för Elite Honors

När Radka anslöt sig till Synergy för några år sedan, insåg hon omedelbart att hon var en del i något bra.

Sen Radka anslöt sig till Synergy, har hon kvalificerat sig för Elite Honors sex gånger och visar inga tecken på att sluta. Hon tror att följdriktighet och passion gör en stor skillnad i vilken verksamhet som helst, och det är likadant med Synergy. Radka känner sig alltmer bekväm som nätverksmarknadsförare, särskilt när hon kontaktar människor utanför hennes trygghetszon. Efter att ha blivit kvalificerad för Elite Honors har hon fått väldigt mycket självförtroende.

“Det jag älskar med Elite Honors är att det får dig att fokusera på att uppnå ett mål varje månad genom att hjälpa teammedlemmar att göra detsamma,” säger Radka.

Tack vare Synergys dokumenterade prestationer, insyn och enastående kvalitet, är Radka mer exalterad än nåsonsin att hjälpa att andra leva ett hälsosammare och lyckligare liv.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us