Synergy utnämns till ett av USA:s hälsosammaste företag för nionde året i rad


Interactive Health utvärderar anställdas fysiska hälsa på fler än 2 000 företag i USA. Medarbetare på Synergy WorldWide och Nature's Sunshine Products deltar i den här utvärderingen.

För nionde året i rad har Interactive Health utnämnt Synergy och NSP till ett av USA:s hälsosammaste företag. Endast 154 av sammanlagt 2 000 testade företag kom med på listan, och bara ett annat företag i undersökningens historia har fått den här utnämningen nio år i rad.

Synergy är ett företag som värdesätter sina kunders hälsa över allt annat och vi lever som vi lär. Synergys företagsgrupp består av individer som hela tiden utvärderar och förbättrar sin hälsa. Under 2015 deltog Synergy i en 12 veckor lång träningsutmaning, ett femkilometerslopp, ett grönsaksprogram, ett program som främjar promenader och den årliga hälsomässan. Dessutom betalade företaget för anställdas gymmedlemskap. Dessa program håller Synergys anställda aktiva och informerade om sin kost. Utöver detta är Synergys produkter en viktig del av de anställdas dagliga rutiner. Dessa produkter är en av grundstenarna för optimal hälsa.

Hälsosamma medarbetare betyder stark och produktiv personal. Synergy WorldWide sätter sina målsättningar högt och planerar att fortsätta skapa bestående framgångar inom detta område.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us