5 saker det nya året blir bättre utanTa på er partyhattarna och tänd fyrverkerierna för nu är 2016 här! Som entreprenörer och medlemmar i Synergy är det nog många av er som just nu planerar er strategi och sätter upp mål inför det nya året. För att lyckas är det viktigt att ha realistiska målsättningar och att skapa en effektiv handlingsplan som tar dig dit.

Ungefär 24 % av de som avlägger nyårslöften håller fast vid sina målsättningar efter de första veckorna. Se till att du blir en av dem under 2016! Öka dina möjligheter att lyckas genom att rensa bort följande fem saker som hindrar dig från att nå dina mål:

Oreda

Som Synergydistributör arbetar du med största sannolikhet hemifrån. Har du högar av papper och pärmar på skrivbordet och runt om på kontoret? Är företagets papper utspridda över hela huset? Om svaret är ja, är det hög tid att börja städa! Forskning visar att rena, välorganiserade arbetsytor genast ökar produktiviteten. När du städar och sorterar saker på skrivbordet så sorterar du samtidigt dina tankar. Du kommer snart att märka att du arbetar mer effektivt och det är lättare att få saker gjorda.

Bortkastad tid

I dag är det lätt att bli distraherad av tv, beroendeframkallande spel på mobilen och ett helt Internet fullt av intressanta saker. Plötsligt har värdefulla timmar runnit iväg, bortkastade på ytliga tidsfördriv. Den digitala världen är lika farlig som den är fantastisk. Var noga med att slutföra alla uppgifter på dagens Att göra-lista, innan du belönar dig själv med en kväll i TV-soffan eller kollar det senaste på Facebook.

Negativitet

Den där rösten i ditt huvud har mer makt över dig än vad du kanske tror. Om du intalar dig själv att du inte kommer att nå dina mål, ja då har du redan misslyckats. Omge dig med positiva människor som tror på dig och på det du försöker åstadkomma. Tillåt dig själv att göra misstag. Om du har en dålig vecka, blicka framåt och se möjligheterna som nästa vecka erbjuder. Andra människor dras till personer som försöker att se optimistiskt på tillvaron och en positiv inställning ger dig framtidstro.

Skuldbeläggande

Livet vore alldeles för enkelt om allting alltid blev som man hade tänkt sig. De motgångar du drabbas av kan hjälpa dig att utveckla värdefulla förmågor och färdigheter som gör dig unik. Ta ansvar för dina misstag och gör ditt bästa för att åtgärda fel så fort som möjligt. Undvik att lägga skulden på andra eller skylla på omständigheterna. Det skapar en negativ stämning som kan bli dödsstöten för din verksamhet. Sluta peka finger och börja istället ta tag i problem på ett smart och taktfullt sätt – det vinner både du och företaget på.

Prokrastinering

Nya mål kan till en början kännas alltför stora. Det som är nytt är ofta skrämmande och ambitioner kan kännas ouppnåeliga. När det känns så är det lätt att skjuta upp det jobbiga till morgondagen. Innan du vet ordet av har det gått en månad och du har inte kommit ett enda steg närmare ditt mål. Ett strålande recept på total katastrof. Börja arbeta mot ditt mål med en gång, även om du börjar med ett aldrig så litet steg. Planera kvällen före vad du ska göra nästa dag och börja jobba så fort du har stigit upp. Genom att ta några små steg i rätt riktning varje dag blir det lättare att ta de stora, och du kommer att nå ditt mål till slut.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us