Gott nytt år, Synergy WorldWide!Jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i 2016, och det tror jag att ni också gör. Er ihärdighet, ert självförtroende och er strävan att göra skillnad gjorde 2015 till ännu ett framgångsrikt år för Synergy WorldWide, och jag vet att 2016 kommer att bli minst lika bra. Som företag har vi de personer, produkter och verktyg vi behöver för att uppnå även de högsta målsättningar. Om du inte redan har gjort en lista på dina mål för i år så tycker jag att du ska skriva ned dem och dela listan med ditt team. Inrätta ett avstämningssystem och ge dig själv förutsättningarna att lyckas.

Från september till november hade jag under 2015 förmånen att delta vid flera Synergy Summits runt om i världen. Det är alltid roligt att vara med och fira alla de teammedlemmar som har fått nya utmärkelser – en tydlig återspegling av våra framgångar på de olika marknaderna. Jag vill varmt gratulera var och en av er som har nått en ny nivå under det gångna året. Jag vill i synnerhet uppmärksamma dem av er som har nått nya ledarskapsgrader sedan Summit-evenemangen 2014:

Presidential Executive
Kim Young Cheon, Korea
Ni Nyoman Pariani & Nyoman Soma Legawa, Indonesia

Diamond Executive
Hakan Cetin, Austria
Jin Chul Kim, Korea
Ji-Young Yoon, Korea

Emerald Executive
Jeong Yoo Tae, Korea
Kamphol Preechasirichok, Thailand

Pearl Executive
Susanne and Thorsten Kupske, Germany
Giuseppe Lucio, Italy
Jeon Chang Hui, Korea
Him Young Mi & Kim Ho Joong, Korea
Elfriede Tappauf, Austria
So Ming Bang, Korea
Edward Ahn, Korea
Tatsuaki Hatano, Japan
I Wayan Pardika Rusiama, Indonesia
Satomi & Hiroshi Yoshida, Japan
Nipon Rungraweesrisasithorn, Thailand
Eun Sim Kim, Korea

De här utnämningarna är ett direkt mått på livskraftigheten på respektive marknad. Nya ledare är på väg upp runt om i världen och hjälper till att stärka vårt varumärke och vår position på marknaden. Jag kunde inte vara mer stolt över alla de här personerna, som leder såväl marknaden som vårt företag med sin energi och passion.

Ett citat av Mark Twain lyder: ”Om tjugo år kommer du att vara mer besviken över det du aldrig vågade, än det du faktiskt gjorde. Kasta loss! Låt skutan få vind i seglen. Utforska. Dröm. Upptäck.”

När vi nu inleder ett nytt år är detta vad jag vill att ni tar med er: Tänk tillbaka på den dag då du gick med i Synergy WorldWide – oavsett om det var förra veckan eller flera år sedan. Vad drömde du om då? Hur kände du dig, den där första dagen? Vi kan inte växa som individer utan utmaningar – vi kommer alltid att utsättas för prövningar. Det viktiga är att aldrig förlora målet ur sikte och att aldrig ge upp sin dröm. Genom hårt arbete, ihärdighet och optimism kan vi åstadkomma allt vad vi föresätter oss. Under 2016 vill jag därför uppmana er alla att utforska, att drömma och att upptäcka er sanna potential. Det här året kommer att bli en viktig milstolpe i vårt företags framtid, och var och en av er behövs för att vi ska uppnå det.
Vänliga hälsningar,

Dan Norman
Ordförande
Synergy WorldWide


CONVERSATION

Instagram

Follow Us