Synergy Informationsmöte i Malmö 14/2 2016


Var:
Comfort Hotel Malmö
Carlsgatan 10 C
21120 Malmö
Sverige

När:
Söndag 14 februari, klockan 12-16

Vi bjuder på smakprover av våra produkter och vi kommer även att servera kaffe och lite frukt. Det är helt gratis att delta i mötet.

Agenda:
12.05: Network Marketing (Berit Reaver)
12.20: Blodsocker och dess innebörd för vår hälsa (Jan Erik Kataja Eriksen)
13.00: Fika
13.15: Effekten av Nitric Oxide (NO), ProArgi-9+ & V3 (Xavier Tiberghien)
14.00: Visionboard, mål & handlingsplan (Jan Erik Kataja Eriksen)
14.15: Kärlek – relationer och hälsa på alla plan (Michael Larsen)
14.45: Produkberättelser: ProArgi-9+, Mistify, Phytolife, E9 & SLMsmart.
15.00: Smakprover
16.00: Slut

Michael Larsen
Är från Sverige och driver bloggen separation.se, han arbetar som relationscoach och mentaltränare. Michael har sin grundutbildning inom psyksyntes.

Xavier Tiberghien 
Är född och uppvuxen i Frankrike och flyttade till Norge 2006. Xavier har en kandidatexamen i osteopat från Wales univesitet och diplom i osteopati från European School of Osteopathy (ESO).(Osteopatin bygger på att alla delar av kroppen fungerar på ett integrerat sätt och är beroende av varandra) Xavier har 15 års erfarenhet från sin praktik, han har även doktorerat i traditionell kinesisk medicin. Xavier kommer den 14 februari prata om Synergy’s V3 produkter och dess inverkan på kroppen.

Jan Erik Kataja Eriksen
Är en norsk dietist och kostvetare utbildad vid Tunsbergs medicinska skola. Han har jobbat med Synergy sedan September förra året, men har använt Synergy’s produkter under flera år. I tillägg till detta så håller Jan Erik föredrag och kurser om kosthållning och fettsyror och arbetar också med vägledning och livsstilsändringar.

Berit Reaver 
Är dansk och är känd för sitt arbete med Auratransformation och håller utbildningar och kurser inom personlig utveckling sedan 2002. Beit började att på allvar arbeta med Synergy 2013, och har använt produkterna sedan 2009.

Registrera dig här

CONVERSATION

Instagram

Follow Us