VARFÖR SKA MAN ANVÄNDA BODY PRIME?

Ett nytt år är en ny chans att börja om, hitta sig själv och göra förändringar som leder till ett lyckligare och hälsosammare liv. Tänk om du kunde vakna varje morgon med möjligheten att börja om på nytt? Med Body Prime är varje dag ett blankt ark och en chans att ta hand om din kropp på bästa möjliga sätt.

Body Prime förbereder din kropp inför en ny och hälsosam rutin och hjälper dig möta dina målsättningar. Produkten fungerar som ett perfekt komplement oavsett om du siktar på att hantera din vikt, äta hälsosammare kost eller stärka din kropp med Synergys effektiva kosttillskott.

Genom att ta två kapslar med Body Prime varje dag stöder du kroppens förmåga att ta upp viktiga näringsämnen från andra Synergy-produkter och hälsosam mat som ingår i din diet. Body Primes blandning av äppelpektin, magnesium och ett pulver tillverkat av katrinplommon skapar en formel som är effektiv, men som känns av gradvis.

FUNGERAR DEN HÄR PRODUKTEN?

Body Primes effektivitet har bekräftats med hjälp av en klinisk studie på Hughes Center for Research and Innovation. Den rekommenderade dosen är baserad på de resultat som deltagarna i den kliniska studien upplevde med produkten.

FINNS DET NÅGRA ANDRA FÖRDELAR?

Body Prime bidrar till:

  1. En hälsosam elektrolytbalans
  2. En naturligt effektiv ämnesomsättning
  3. Fungerande muskler, inklusive hjärtat
  4. Normal muskelkontraktion, inklusive normal hjärtrytm
  5. Minskad trötthet och utmattning
CONVERSATION

Instagram

Follow Us