Elite Honors-rapport tillgänglig i PulseHundratals teammedlemmar i Europa kvalificerar sig för Elite Honors varje månad och några av dem kommer säkert från ditt team!

Det återstår nu endast två månader för att kvalificera sig för bonusen Go Elite, så det är extra viktigt att du håller koll på ditt teams framsteg för att kunna hjälpa varje individ att kvalificera sig för Elite Honors. Vi har skapat en enkel rapport för att hjälpa dig hålla koll på de teammedlemmar som du har sponsrat personligen.

För att komma åt rapporten måste du:

1. Logga in på ditt Pulse-konto.
2. Klicka på fliken ”Rapporter” och sedan välja länken ”Elite Honors-rapport”.

Rapporten som öppnas visar hur många personer som varje teammedlem har värvat under den aktuella månaden.  Rapporten innehåller teammedlemmens Synergy-ID, namn, kvalificeringsstatus, aktiveringsstatus för automatisk leverans, TC 1-volym, ny aktiveringsvolym och hur många gånger han/hon har kvalificerat sig för Elite Honors.

Kom ihåg att den här rapporten visar data från den aktuella månadens provisionsperiod. Varje provisionsperiod avslutas när Synergy sammanställer den slutgiltiga bonusen, vilket sker ungefär en vecka in i nästa månad.

Genom att ofta kontrollera den här rapporten och använda den för att hjälpa dina personligt sponsrade teammedlemmar kommer du att närma dig bonusen Go Elite. De som sponsrar minst tio teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors får Go Elite-bonusen på 1 200 €. Utöver detta bygger du ett starkt team och en stabil grund för din verksamhet.

KLICKA HÄR för att läsa mer om inkomstmodellen för Elite Honors och kampanjen Go Elite.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us