NYA Team Director - KJETIL DREYER!

Efter att Kjetil Dreyer från Norge varit med på toppmötet 2014, bestämde han sig för att skrida till verket i sitt företag, med den nylanserade måltidsersättningen SLMsmart och med de nya e9-produkterna. När Kjetil kom hem från resan till Barcelona höll han ett webbseminarium med 500 deltagare, där han lanserade de nya produkterna.

Tack vare den åtgärden har nu Kjetil Dreyer nått nivån Team Director. Även om han egentligen inte behöver de ekonomiska fördelar som hans Synergy-företag ger honom, så håller Kjetil fast vid det för utmaningens skull och för att fortsätta förbättra andras liv.

”Jag var 18 när jag fick lära mig allt om nätverksförsäljning”, säger Kjetil. ”Min pappa fick in mig i sitt företag för att sälja kosttillskott. Jag kommer ihåg att jag på sex månader lyckades sälja en kartong. Jag var inte någon vidare säljare.”

Kjetil kunde sitta och studera de där näringstillskotten i två–tre timmar om dagen, och tänkte att han kanske skulle lyckas bättre om han visste lite mer. Men han missade sin handlingsplan. Även om det är viktigt med kunskaper för affärsplanen, så insåg Kjetil att det inte räckte med bara kunskaperna.Eftersom möjligheterna i hans pappas företag blev nästan obefintliga, ryckte Kjetil in i den norska militären, där han blev bataljonsförvaltare och lärde sig ledarskapsförmågor. Kort efter avslutad tjänstgöring blev han antagen till BI, en handelshögskola i Oslo. I tre år studerade han detaljhandel, och genom att ha småjobb lärde han sig att bli en effektiv säljare. Det störde honom emellertid att behöva sälja produkter sett till deras kvalitet eller värde, när kvaliteten i själva verket var mycket dålig. När han insett det satte han igång att leta rätt på en möjlighet där det fanns ett riktigt värde.

”Jag startade min egen firma”, säger Kjetil. ”Den första gick i konkurs, och den andra gick i konkurs. Sedan fick jag tillfälle att köpa in mig i en nyhetssajt om direktförsäljningsbranschen, och började skriva en massa om det.”

Nu är Kjetil ägare till den sajten. Och med hundratals artiklar om nätverksförsäljning i bagaget vet han allt som är värt att veta om branschen. Faktum är att han nu är känd som talesperson för etisk praxis på direktförsäljningsområdet i Skandinavien.

All den kunskap Kjetil inhämtat genom att skriva om hundratals nätverksförsäljningsföretag hjälpte honom att inse att Synergy var ett företag värt att titta närmare på. Hans sponsor Deniz Gungoer tjatade i sex månader om att Kjetil skulle gå på ett Synergy-möte, och till slut bestämde sig Kjetil för att ge företaget en chans.

”Jag förstod att om Deniz nu fortfarande försökte få mig att gå på mötena efter sex månader, så måste det vara ett företag som var värt att kolla upp”, säger Kjetil. ”Jag blev naturligtvis nyfiken. Jag ställde kritiska frågor till Deniz och Glenn Skamsar på mitt första möte, och efter bara tio minuter var jag redo att anmäla mig. När jag fick höra talas om ProArgi-9+ kände jag att den produkten var den saknade länken i hälsobranschen.”

Kjetil märkte att Synergys värderingar stämde med hans egna och att Synergy var i ekonomiskt gott skick. Han uppskattade att företaget trodde på att vara givare i samhället, inte tagare, och blev förtjust över att produkterna inte bara tillverkades för att sälja utan för att ge riktiga lösningar för hälsan.

Utöver nyhetssajten och sitt Synergy-företag äger Kjetil den största shoppingsajten för hälsovårdsprodukter i Norge, med 35 000 kunder. Trots att Kjetil hade många järn i elden kunde han få titeln Team Leader tre veckor efter att ha blivit Synergy Team Member. På ytterligare tre veckor nådde han Team Manager.

”Jag siktar på Presidential, ingen tvekan om det”, säger Kjetil. ”För att nå dit måste jag hitta rätt folk, men jag har alla möjligheter att hitta det folket.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us