Nya Pearl Executives - Susanne och Thorsten Kupske


”För att uppnå mer måste du vara mer” är ett citat som Tysklands nya Pearl Executives Susanne och Thorsten Kupske lever efter.

Susanne och Thorsten arbetar under namnet SK Powermarketing, och visst har de ”power.”

Susanne svor en gång på att hon aldrig mer skulle gå med i ett nätverksförsäljningsföretag, men det var innan hon träffade toppledaren Hakan Cetin. Trots att Susanne var djupt skeptisk blev hon fängslad av Hakans puffande för Synergy WorldWide.

”När Dan Higginson kom till Tyskland för första gången insåg jag att Synergy var den pusselbit som fattades i mitt liv. Jag hittade hem den dagen jag träffade honom”, säger Susanne.

Synergys banbrytande produkter lockade till sig Susanne och hennes man Thorsten. ProArgi-9+ förnyade parets livskvalitet, och de ser för närvarande snabba resultat med den nylanserade måltidsersättningen SLMsmart.

Susannes entusiasm för Synergys produkter flödade över efter hon tagit ProArgi-9+ ett litet tag, och hon gav sig i kast med att dela med sig av produkterna till andra. Med tiden har Susanne visat sig vara en enastående ledare, och hon vaknar varje morgon med gott hopp om att bli en bättre människa den dagen än hon var dagen innan.Susannes och Thorstens styrka hjälper dem att leda ett internationellt team, även på mycket kort varsel.

”Stabila företag har nöjda kunder, aktiva partners och personlig kontakt”, säger Susanne.  ”Vi använder moderna kommunikationsplattformar, t.ex. privata Facebookgrupper, telefonkonferenser och webbseminarier.”

Både Susanne och Thorsten tror på att ett sunt företag också kräver personer som engagerar sig långsiktigt i Autoship-programmet. Det skapar ett regelbundet kassaflöde som tryggar stabiliteten. Hitta folk som engagerar sig i produkterna, så följer den ekonomiska framgången, säger Susanne.

Susanne och Thorsten har fått stöd från många på sin resa till Pearl Executive, däribland från sponsorn Hakan Cetin, deras trogna team och alla på Synergy WorldWides huvudkontor.

”Vi hoppas att människorna i vårt team lär sig att satsa på sig själva och ta ansvar för sina liv”, säger Susanne. ”Gå till handling – klaga inte och vänta. Gå och gör något istället för att leta efter ursäkter, och ge aldrig, aldrig, aldrig upp! "

CONVERSATION

Instagram

Follow Us